Hirdetés

Rendőrségi ellenőrzések

Kereskedelmi egységeket ellenőriztek a hatóságok április 29-én, szombaton Csíkszeredában, hogy kiszűrjék az antiszociális cselekedeteket és a közrend megsértését a bárokban meg szórakozóhelyeken. Ugyanezen a hétvégén állatvásáron is ellenőrzéseket végeztek.

Boncina-Székely Szidónia
Becsült olvasási idő: 3 perc
Rendőrségi ellenőrzések
Archív Fotó: Veres Nándor

Az akció során 110 személyt ellenőriztek, egy büntetést róttak ki elektronikus pénztárgép használatának elmulasztásáért 1500 lej értékben, valamint törvénytelen pénzeket koboztak el, és azonosítottak egy bűncselekményt veszélyes tárgyak használata kapcsán.

Ugyanekkor a rendőrök és a katasztrófavédelmi felügyelőség szakemberei egyéni biztonsági rendszereket is ellenőriztek, a tűzesetek megelőzése érdekében – tájékoztatott a Hargita Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség.

Állatvásárt tartottak április 29-én és 30-án Máréfalván, ahol az állatvédelmi rendőrség, a szentegyházi, kányádi és felsőboldogfalvi rendőrök ellenőrzéseket tartottak a jelen lévő állattulajdonosok körében.

Az akció során három büntetést szabtak ki a 2005/984-es kormányhatározat előírásainak megszegéséért, 600 lej értékben.

A rendőrség munkatársai ismételten felhívják az állattartók figyelmét a jószágok életkörülményeire vonatkozó előírások betartására.



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!