Hirdetés

Megsérült két madéfalvi nő Csíkcsicsó közelében

Megsérült szerdán közúti balesetben két madéfalvi nő Csíkcsicsó közelében – közölte lapunkkal a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság.

Rendőrségi közlemény
Becsült olvasási idő: 1 perc
Megsérült két madéfalvi nő Csíkcsicsó közelében
Illusztráció Fotó: Hodgyai István

A közlemény szerint kedden 14 óra körül kaptak értesítést a rendőrök, hogy közúti baleset történt Csíkcsicsó közelében. Az első vizsgálatokat követően megállapították, hogy egy 23 éves madéfalvi nő, egy személyautót vezetve a 578-as  európai úton, Csíkcsicsó felől haladt Csíkszereda felé, más dolgokkal volt elfoglalva vezetés közben, elvesztette az ellenőrzést a járműve fölött, és nekiütközött egy útszéli táblának, majd áttért az ellenkező irányú sávba. Egy 35 éves, szintén madéfalvi nő, ugyanazon az útszakaszon vezetve, Csíkszereda  felől Csíkcsicsó felé haladt, a két autó közötti ütközés elkerülése érdekében, letért az útról, és belehajtott a csapadékvíz-elvezető árokba. Mindkét járművezető sérüléseket szenvedett és kórházba szállították. Alkoholszondával tesztelték őket, és megállapították, hogy egyikük sem fogyasztott előzetesen alkoholt.

Frissítés:

A rendőrség később közölte: a balesetben megsérült egy 13 éves kiskorú is, aki a 23 éves madéfalvi nő utasa volt, őt is kórházba szállították.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!