Hirdetés

Megizzasztotta ellenfelét az FK Székelyudvarhely

Derekasan küzdött hétfőn este Temesváron az FK Székelyudvarhely, de a meccs végére kijött a különbség a két csapat között, a bánságiak 4–2-re nyerték a teremlabdarúgó 1. Liga felsőházi rájátszása 3. fordulójának nyitómérkőzését.

Szász Csaba
Megizzasztotta ellenfelét az FK Székelyudvarhely
Pörgős és kiélezett csatát vívtak az udvarhelyiek Fotó: Hodgyai István

Hétfő délután a Temesvári CFR – FK Székelyudvarhely vezette fel a teremlabdarúgó 1. Liga felsőházi rájátszásának harmadik fordulóját. A házigazdák a címvédő Galac otthonában szerzett szenzációs győzelemmel zárták az előbbi játéknapot, ezzel fel is jöttek a bajnoki döntős részvételt jelentő második helyre, ennek fényében nem is lehetett más céljuk, mint a játékba helyezett pontok otthontartása. Ezzel szemben a Futsal Klub Székelyudvarhely javára az szólt, hogy minden nyomástól és tehertől mentesülve léphettek pályára a bánsági csapat ellen.

– Azért megyünk Temesvárra, hogy élvezzük a futsalt. Nem volt egy túl sikeres szezonunk, de szeretnénk jó benyomással zárni az idényt – nyilatkozta a találkozót megelőzően Jakab Zoltán, az udvarhelyiek vezetőedzője, arra utalva, hogy az FK-nak már csak matematikai esélye maradt elmozdulni a rájátszás negyedik helyéről, így a klubnak nem maradt más, mint a hátralévő fordulókban kiélvezni a játék örömét.


Hirdetés

Így is történt, az FK felszabadult és merész támadójátékkal lepte meg a házigazdát, és bár a mérkőzést 4–2-re (félidőnként 2–1-re) elvesztette, végig pörgős és kiélezett csatát vívott az idegenlégiósokkal teletűzdelt bánságiak ellen, nem adta olcsón a bőrét. A szoros eredményhez kellett ugyan az udvarhelyiek jó kapusteljesítménye is, de végére így is kijött a különbség a két csapat között. A vereség ellenére az FK-nak ezúttal nincs szégyellnivalója.

A harmadik forduló zárómérkőzését kedden rendezik, a harmadik helyezett Dévai VSK 17.30-tól a címvédő Galaci United együttesét látja vendégül.

Teremlabdarúgó 1. Liga, felsőházi rájátszás, 3. forduló
Temesvári CFR – FK Székelyudvarhely 4–2 (2–1)
Gólszerzők: Toader (8., 23.), Nemițanu (16.), David (27.), illetve Hadnagy (17.), Iszlai (30.).Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!