Hirdetés

Kikaptak a sereghajtótól

Győzelmi reményekkel utazott Zsilvásárhelyre a VSK Csíkszereda férfi kosárlabdacsapata, ám a szoros találkozót végül a sereghajtó nyerte, amely idénybeli első győzelmét csütörtök este a csíkiak ellen aratta.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 2 perc
Kikaptak a sereghajtótól
Nem sikerült győznie a sereghajtó otthonában a VSK Csíkszeredának Fotó: László F. Csaba / archív

Kevés pontot szereztek a csapatok az első negyedben, a hazaiak az első játékrészt hatpontos előnnyel zárták, amelyre a nagyszünetig még négyet sikerült rátenniük.

A pihenőt követően nem sokat változott a különbség a két csapat között, ám a harmadik negyed hajrájában a csíkiak némiképp megtalálták a rést a zsilvásárhelyiek védelmén, és öt pontra zárkóztak fel.

Az utolsó játékrész izgalmasan alakult, másfél perc után már csak hárommal vezettek a hazaiak, viszont ez nem tartott sokáig, újra nyolcra növelték előnyüket. Az utolsó két percben a csíkiak mindent egy lapra téve támadtak, és a védekezésben is helytálltak, hátrányukat sikerült négy pontra csökkenteniük, de az egyenlítés nem jött össze.

A VSK Csíkszereda vasárnap 18 órától az A konferencia második helyezett Bukaresti Rapid csapatát fogadja az Erőss Zsolt Arénában.

Eredmény
VSK Zsilvásárhely – VSK Csíkszereda 67:63 (17:11, 17:13, 15:20, 18:19). A csíki pontszerzők: Lufile 18 (1x3), Draskovic 17, Casale 15 (2x3), Manojlovic 6, Frolov 5 (1x3), Cucovic 2.Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!