Hirdetés

Idényt kezdenek a ralisok

Az országos labdarúgó-baj­nok­ságokban szereplő megyebeli csapatok közül csak az FK Csíkszereda női gárdája szerepel hazai környezetben a hétvégén, a klub 2. ligás férficsapata zárja a pontvadászatot, akárcsak a szé­kely­ud­var­he­lyi kézilabdázók.  A megye legkiemelkedőbb hétvégi sporteseménye a Hargita Rali, amely pénteken kezdődik és szombaton zárul Szé­kely­ud­var­helyen.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: Kevesebb mint egy perc
Idényt kezdenek a ralisok
Pénteken és szombaton a ralisoké a főszerep Fotó: rallyphotohunters

Ma kezdődik és holnap este ér véget a Hargita Rali, amelynek Székelyudvarhely a főhadiszállása. Az autósport-kedvelők ma a Küküllő-parti városban testközelből szurkolhatnak a helyi pilótáknak, holnap pedig a homoródmenti falvakban lehet a száguldást nézni.
A labdarúgó alsóházi rájátszásának utolsó fordulójában holnap 11 órától Râmnicu Vâlceán játszik az A csoport első helyéért a Sellenberk ellen az FK Csíkszereda, míg a harmadosztályban a csíkiak farmcsapata a Viitorul Darabani otthonában lép pályára szintén holnap, ám 18 órától. A Székelyudvarhelyi FC is idegenben, Păuleşti-en játszik, ugyancsak holnap 18 órától. A női labdarúgó 1. Liga felsőházi rájátszásának 7. fordulójában holnap 13 órától az FK Csíkszereda az éllovas Temesvári Polit fogadja, míg a Székelyudvarhelyi Vasas Femina vasárnap 13 órától Kolozsváron vendégszerepel. A megyei bajnokság 20. fordulójának meccseit vasárnap játsszák, az Udvarhely körzetiben a 18., míg a Csík körzeti alapszakaszának utolsó fordulójában lépnek pályára a csapatok. Ma 17 órától a VSK Csíkszereda a hazai kosárlabda-bajnokságban helyosztót játszik a VSK Foksánnyal, az egyik fél harmadik sikeréig tartó összecsapást 2–0-ra vezeti a moldvai gárda. A VSK Székelyudvarhely ma 17.30-tól Konstancán zárja a férfikézilabda-bajnokságot. 



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!