Bejelentette indulását Udvarhelyszék parlamenti képviselői mandátumáért Ilyés Szabolcs

Ilyés Szabolcs vállalkozó és egykori ifjúsági vezető hivatalosan is bejelentette indulását Udvarhelyszék parlamenti képviselői mandátumáért az RMDSZ színeiben.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Bejelentette indulását Udvarhelyszék parlamenti képviselői mandátumáért Ilyés Szabolcs
Fotó: Ilyés Szabolcs/Facebook

Mint Facebook-posztjában olvasható, több mint húszéves tapasztalattal, számos infrastrukturális fejlesztési projektet koordinált, és jelentős pályázati forrásokat hívott le Székelyföld és Erdély javára.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

A jelölt hangsúlyozta, hogy a vállalkozói szférában és civil szervezeti munkájában is mindig a közösség fejlődése volt a célja. Kiemelte, hogy a hatékonyság és eredményesség alapelv számára, és bízik abban, hogy parlamenti képviselőként is ezeket az értékeket képviselheti majd. „Egy friss lendületet, nyitottságot és eredményorientált szemléletet szeretnék erősíteni Udvarhelyszéken” – írta, hozzátéve, hogy az elkövetkező időszakban is számít a közösség támogatására.

Célja, hogy Udvarhelyszéket „bezzegvidékké” tegye, ahol az együttműködés és a hatékony forrásfelhasználás révén valódi fejlődés valósul meg.

Mint ismeretes, az RMDSZ udvarhelyszéki területi szervezete meghirdette augusztus második felében a jelöltállítási időszakot, két képviselői és egy szenátori helyet pályáznának meg a megyei keretből. Jelölt bárki lehet, ha RMDSZ-tag.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!