Halálos autóbaleset Kányádon ittas vezetés miatt

Ittasan vezetett egy férfi Kányádon, amikor a jármű lesodródott az úttestről és felborult. A személygépkocsiban levő huszonhárom éves utas életét vesztette, a sofőrt sérülésekkel kórházba szállították.

Péter Ágnes
Becsült olvasási idő: Kevesebb mint egy perc
Halálos autóbaleset Kányádon ittas vezetés miatt
Fotó: Veres Nándor

Autóbalesetben vesztette életét egy huszonhárom éves férfi Kányádon vasárnapra virradóan, miután a jármű lesodródott az úttestről és felborult, közölte a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság. 

A balesetben egy autó volt érintett, amelyben két férfi ült. A rendőrök első vizsgálata után kiderült, hogy egy 24 éves Brassó megyei férfi vezette a személygépkocsit a DJ137A jelzésű úton, és elvesztette uralmát a jármű felett, emiatt lesodródott az úttestről és felborult. Az autóban egy utas is ült, egy 23 éves, szintén brassói férfi, aki belehalt sérüléseibe.

A sofőrt alkoholszondával tesztelték, az eredmény több mint 0,70 mg/l tiszta alkoholt mutatott ki a kilélegzett levegőben. A mentőszolgálat kórházba szállította a férfit.

A rendőrök továbbra is vizsgálják a baleset körülményeit, ittas járművezetés és gondatlanságból elkövetett emberölés miatt eljárás indult.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!