Hirdetés

Jogosítvány nélkül, hamis rendszámmal vezettek, lebuktak

Két büntetőeljárást indítottak Székelyudvarhelyen a rendőrök kedden: az egyiket jogosítvány nélküli vezetés, a másikat hamis rendszám használata miatt – közölte szerdán a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság.

Rendőrségi közlemény
Becsült olvasási idő: Kevesebb mint egy perc
Jogosítvány nélkül, hamis rendszámmal vezettek, lebuktak
Illusztráció Fotó: Hodgyai István

A rendőrök február 6-án, körülbelül 11:30-kor megállítottak az úton egy autót, amelyet egy 53 éves székelyudvarhelyi férfi vezetett, aki igazoltatáskor egy Magyarországon kiállított jogosítványt mutatott fel. A dokumentumról azonban kiderült, hogy nem is az övé, valaki más nevére szól. Továbbá a román rendőrség adatbázisából az is kiderült, hogy a férfinek nincs gépjárművezetői engedélye egyetlen járműkategóriára sem. Büntetőeljárás indult ellene.

Ugyanezen a napon, körülbelül 17:00-kor a rendőrök Farkaslakán igazoltattak egy 27 éves férfit, aki egy olyan autót vezetett, amelyre a német hatóságok által kiadott rendszámok voltak felszerelve. A rendőrök ellenőrzése során kiderült, hogy a férfi más rendszámokat szerelt fel, mint amelyeket a német hatóságok az autóhoz rendeltek. Büntetőeljárást indítottak ellene is.

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!