Hirdetés

Négy bajnoki cím Bákóból

Egyéniben négy, csapatban egy aranyérmet szereztek a csíkszeredai cselgáncsozók az U16-os országos bajnokságon. A Bákóban tartott viadalon a VSK Csíkszereda és Koka’s közös csapata az U16-osok viadalán az első helyen zárt.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 2 perc
Négy bajnoki cím Bákóból
Az U16-os ob érmesei edzőikkel. Jól sikerült verseny Fotó: Koka's

Bákó adott otthont az elmúlt hétvégén az U14-es és U16-os csel­gán­cso­zók országos baj­nok­sá­gá­nak, amelyen Csík­sze­re­dá­ból a VSK , az ISK, a Koka’s, a Sportklub, a Terra SK és a Hargita Judo Klub sportolói vettek részt. A csíkszeredaiak közül kilencen szereztek érmet egyéniben, négyen viszont bajnoki címmel térhettek haza. Az U16-os csapatlistán a VSK Csíkszereda és a Koka’s közös alakulata az éremtábla élén zárt, míg az ISK Csíkszereda a hatodik lett az 57 induló klub közül.


Hirdetés

A csíkiak helyezései
U16. 1. helyezettek: Kóka Krisztián, Magyari Dávid, Kopacz Sarolta (mind VSK Csíkszereda/Koka’s), Balázs Hunor (ISK Csíkszereda), 3. helyezettek: Benczédi Zoltán (VSK/Koka’s) és Balogh Péter (ISK); 5. helyezettek: Péter Ábel, György Tamás, Bálint Ádám (mind ISK). Klubrangsor: 1. VSK Csíkszereda/Koka’s, …6. ISK Csíkszereda
U14. 2. helyezett: Csiszér Péter (Terra); 3. helyezettek: Pitó Márton-Zalán és András Lola (mindketten Koka’s/Harghita Judo Club); 5. helyezettek: Szabó-Gábor Nóra (HJC); Szász Attila (ISK), Bencze Tamás (Sportklub). 
Edzők: VSK Csíkszereda/Koka’s: Sinka Szabolcs, Bardócz Richárd és Papp Róbert Flórián. ISK Csíkszereda: Pantea Cornel, Dániel Albert és Szőcs László. Terra és Sportklub: Dánél Sándor.Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!