Hirdetés

Lezárják a Stadion utcát

Hétfőn, június 27-én tilos lesz a behajtás a Stadion utcába. Az FK Csíkszereda – Bukaresti Dinamo labdarúgó-mérkőzésre érkező vendégdrukkereknek az Erőss Zsolt Aréna parkolójában alakítanak ki szurkolói zónát. A polgármester arra kéri a lakosságot, ne üljenek fel semmilyen provokációnak, és ha bármilyen rendbontást észlelnek, azonnal hívják az egységes sürgősségi számot.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: Kevesebb mint egy perc
Lezárják a Stadion utcát
Lezárják az Erőss Zsolt Aréna parkolóját. Szurkolói zónát alakítanak ki a vendégdrukkerek számára Fotó: Csíkszereda Városháza

Hétfőn, június 27-én tilos lesz a behajtás a Stadion utcába – közölte lapunkkal Korodi Attila. Csíkszereda polgármestere megjegyezte, a reggeli órákban a Nagy Imre Általános Iskola környékén a helyi rendőrség munkatársai irányítják majd a forgalmat. Ugyanakkor az Erőss Zsolt Aréna parkolójában tilos lesz a parkolás. – Már péntektől az ott parkoló gépjárművekre, illetve a környéken lévő tömbházak bejárataihoz is felszólító cetliket tettünk, hogy hétfő éjfélig szállítsák el az aréna parkolójából az autókat, ennek nagyon sokan eleget is tettek már szombaton. Viszont azokat az autókat, amelyek hétfő reggel is ott lesznek, a polgármesteri hivatal elszállíttatja – közölte lapunkkal Korodi Attila.

A városvezető lapunknak azt nyilatkozta, az FK Csíkszereda – Bukaresti Dinamo labdarúgó-mérkőzésre érkező vendégdrukkereknek az Erőss Zsolt Aréna parkolójában alakítanak ki szurkolói zónát, óriásképernyőn lesz lehetőségük követni a találkozót, amely hétfőn 20 órakor kezdődik. Korodi hozzátette, a szurkolói zónában és a csíkszeredai városi stadion környékén a Maros Megyei Csendőrség osztaga vigyáz a rendre, ám hétfő reggeltől 150 Hargita megyei csendőr és rendőr járőröz majd a megyeszékhely utcáin. – Arra kérek mindenkit, ne üljünk fel semmilyen provokációnak, és ha bármilyen rendbontást észlelnek a lakók, azonnal hívják az egységes sürgősségi számot – mondta Korodi Attila, hozzátéve, hogy hétfőn a városi stadion 500 méteres körzetében tilos lesz az alkoholos termékek forgalmazása, ezt a reggeli órákban közlik majd az ott található kereskedelmi egységekkel.
 

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!