Hirdetés

Gyenge napja volt az ISK-SZAK-nak

Súlyos vereségbe futott a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK csapata az asztalitenisz Szuperliga 9. fordulójában, vasárnap a CSM Foksány csapata 3–0-ra verte az udvar­helyieket. Az eredmény túl szigorú a látottakhoz képest, de tény, hogy az ISK-SZAK meglehetősen gyenge napot fogott ki.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 3 perc
Gyenge napja volt az ISK-SZAK-nak
Rosszul kezdett az ISK-SZAK Fotó: CSM Focsani

A Székelyudvarhelyi ISK-SZAK számára már a múlt héten megkezdődött az asztalitenisz Szuperliga tavaszi idénye, a tavalyi ezüstérmes csütörtökön, a bajnokság 8. fordulójában a Besztercei VSK vendége volt.
A Sebastian Loso, György Szilárd, Tamás Szabolcs felállású udvarhelyi csapat nem sok esélyt adott a házigazdának, Loso és György is 3–1 arányban verte Flavius Rust, illetve Dionisie Blanariut, míg Tamás sima három játszmában nyert Raul Greucu ellen, így az ISK-SZAK 3–0-ra nyerte a mérkőzést.
Vasárnap újabb kiszállás következett, ezúttal a Foksányi CSM vendégeiként léptek asztalhoz a fiúk.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


Rosszul kezdett az ISK-SZAK, György Szilárdnak nem ment a játék, bár olykor szoros volt a meccs, az első párharcot Andrei Tomică nyerte 3–0-ra.
Nem volt könnyű dolga Sebastian Losónak sem, a svéd idegenlégiós drámai csatában nyerte meg az első játszmát, ellenfele, Matei Dumitrescu azonban hasonlóan küzdelmes csatákban fordítani tudott, és végül 3–1 arányban nyerte a második párharcot. Foksány már kettővel vezetett.
A harmadik párharcban a hazaiak részéről Andrei Bîrlan és az udvarhelyi Tamás Szabolcs állt egymással szembe, utóbbi csak megnehezíteni tudta ellenfele dolgát, Bîrlan 3–0-ra nyerte a csatát, a Foksány pedig ugyanilyen arányban a mérkőzést. A végeredmény nem igazán tükrözi a látottakat, ennyi különbség nem volt a két csapat között, de tény, hogy az ISK-SZAK meglehetősen gyenge napot fogott ki.

Férfi asztalitenisz Szuperliga, 9. forduló
CSM Foksány – Székelyudvarhelyi ISK-SZAK 3–0
Andrei Tomică – György Szilárd 3–0
Matei Dumitrescu – Sebastian Loso 3–1
Andrei Bîrlan – Tamás Szabolcs 3–0 

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!