Hirdetés

FK Csíkszereda: Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy ne reagáljanak semmilyen esetleges provokációra!

Közeleg a hétfő esti FK Csíkszereda és Bukaresti Dinamo közötti izgalmas szuperligás osztályozó mérkőzés. A klub Facebook-oldalán fontos információkat tett közzé a mérkőzés lebonyolításával kapcsolatban, hogy mindenki számára zökkenőmentesen és biztonságosan teljen az esemény.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
FK Csíkszereda: Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy ne reagáljanak semmilyen esetleges provokációra!
Fotó: FK Csíkszereda/Facebook

Mint a bejegyzésben olvasható, a mérkőzésre kizárólag érvényes belépőjeggyel vagy a 2023/2024-es szezonra érvényes bérlettel lehet bejutni. Fontos megjegyezni, hogy a találkozó napján nem lesz lehetőség jegyet vásárolni, ezért arra kéri a klub a szurkolókat, hogy előre gondoskodjanak a belépők beszerzéséről.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

A szektorokba történő belépés a következő módon lehetséges:

  • az O, S, R szektorokba a Lidl áruház felőli kapuknál lehet bejutni;
  • a régi lelátóra, az eddig megszokottaktól eltérően, a sátortetős pálya melletti (Nagyrét utca felőli) bejáratot vegyék igénybe a szurkolók.

Parkolás és biztonsági előírások

Az Erőss Zsolt Aréna felőli bejárat és az aréna parkolója a mérkőzés napján nem lesz használható. Biztonsági okokból arra kéri a klub a szurkolókat, hogy kerüljék el ezt a területet.

Ugyanakkor felhívják a szurkolók figyelmét, hogy semmilyen provokációra ne reagáljanak! Fontos, hogy a mérkőzés során mindenki megőrizze nyugalmát és sportszerű magatartást tanúsítson.

Kapunyitás 

A kapuk 18 órakor nyílnak. Kéri a klub a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a mérkőzésre, és mielőbb foglalják el helyeiket, hogy elkerüljék a torlódásokat és a felesleges várakozást.

Mint írtuk, mindegy, hogyan végződik a hétfő esti FK Csíkszereda – Bukaresti Dinamo mérkőzés, a csíki labdarúgók történelmet írtak. A 120 éves csíkszeredai labdarúgás története legfényesebb idénye is lehet a 2024/2025-ös szezon, ám ehhez a Szuperligáért kiírt osztályozó visszavágó mérkőzésen legalább háromgólos különbséggel kell győzzenek az Ilyés Róbert által irányított piros-feketék. Az biztos, hogy csíkszeredai labdarúgócsapat sosem került annyira közel az első osztályhoz, mint idén az FK Csíkszereda.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!