Hirdetés

Bronzérem a csapatbajnokságon

Gorj megyében tartották a tájfutók országos csapatbajnokságát, amelyen remekül helytálltak a csíkszeredai sportolók. A VSK Csíkszereda női csapata harmadikként zárta a megmérettetést.

Szép Zoltán
Becsült olvasási idő: 3 perc
Bronzérem a csapatbajnokságon
Adela Gălățeanu és Ráduly Annamária a dobogón Fotó: VSK Csíkszereda

A Gorj megyei Polovragi és környéke adott otthont a tájfutók országos csapatbajnokságának, amelyre több mint háromszázan neveztek. A női elitben a VSK Csíkszereda sportolói, a Ráduly Annamária és Adela Gălățeanu alkotta páros a kétnapos megmérettetés után a dobogó harmadik fokára állhatott fel. A bajnoki cím és az ezüstérem Krajovára került, az Anghel Andra és Victoria Nosenco kettős magabiztosan húzta be a győzelmet, míg az Alexia Tudorache - Minoiu Veronica duó második lett. A VSK második számú csapata, a Ráduly Réka és Nicoleta Papară alkotta kettős a 7. helyen zárt.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


A férfiaknál a Gyulafehér­vári Unirea csapata nyert, Bogya Tamás és Zincă Ionuț ezúttal nem bízta a véletlenre a dolgot: 9 perccel gyorsabb volt a második helyezett krajovai csapatnál, harmadikként a nagybányai tájfutók zártak. A VSK Csíkszereda férficsapata (Suciu Simion és Andrei Gălățeanu) a hetedik lett. A 14 éves fiúknál a György Gergely - Ráduly Zsuzsanna páros a hatodik helyen zárt, míg az 55 éves férfiak korosztályában a Szalay Zoltán - Ráduly Róbert Kálmán kettős a második helyen fejezte be az országos bajnokságot.
Ugyancsak Polovragi adott otthont a városi sprintbajnokság harmadik futamának, amelyen Ráduly Regina a 12 évesek között a harmadik, a 14 éves korosztályban Ráduly Zsuzsanna a hatodik, a női elitben Adela Gălățeanu az ötödik, Nicoleta Papară a nyolcadik, Ráduly Annamária a kilencedik, Suciu Mădălina a 17. helyen zárt. Az 55 éves hölgyeknél Antal Rozália az ötödik lett, a férfiak hasonló korosztályát Ráduly Róbert Kálmán nyerte, Szalay Zoltán a harmadik helyen zárt. A férfi elit kategóriában Suciu Simion a 13. helyen futott be, Andrei Gălățeanu pedig a 17 lett, a 14 éves fiúknál György Gergő a hetedik helyen zárt.

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!