Hirdetés

Esettanulmány-versenyt tartottak

Hét csapat részvételével zajlott a május 10–11-én a Sapientia– EMTE Csíkszeredai Karán működő Bölöni Farkas Sándor Szakkollégium által szervezett esettanulmány-verseny.

Baló Noémi-Kinga
Becsült olvasási idő: 3 perc
Esettanulmány-versenyt tartottak
Esettanulmány-verseny. Együtt a szervezők és résztvevők. Fotó: Vinkóczi Tamás

A helyi kar csapatai mellett a Budapesti Corvinus Egyetemről és a Budapesti Gazdasági Egyetemről, a Széchenyi István Egyetemről, valamint az Edutusról és a Debreceni Egyetemről is érkeztek résztvevők. Míg a pénteki nap az ismerkedésről és a szórakozásról szólt, a szombat a versenyé volt. A csapatoknak egy tíztagú zsűri előtt kellett bemutatkozniuk, melynek tagjai, az egyetem oktatói mellett, különböző vállalatok és cégek képviselői voltak. A megmérettetést követően az első helyen az Impact (Sapientia – EMTE), a másodikon az EconomX (Budapesti Gazdasági Egyetem), a harmadik helyen pedig a Quantum (Sapientia – EMTE) csapata végzett. 


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

– A nyertes csapatnak ez volt a második esettanulmány-versenye. Komplex meg­ol­dásukban részletesen ki­dol­goz­ták a beszerzés, az értékesítési csatornák és a promóciós stratégia témaköreit. Sikerük kulcsa a Rely vállalati víziójában való hit volt, magukévá tették a cég kihívásait, és elhivatottan javasoltak megoldásokat azokra, sajátjukként kezelve azt. Azonosultak a Sapientia jelmondatával, és elérték önmaguk pillanatnyi legjobb verzióját. A munkának nincs vége, motiváltan várják a további versenyeket. Büszke vagyok rájuk és örülök, hogy támogathattam és támogathatom őket ebben a folyamatban

– nyilatkozta Lőrincz Annamária, az Impact mentora.
 





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!