Hirdetés

Maraton a Kakastaréjtól

Tizedik alkalommal szervezték meg a Szent Gellért Cross terepfutó versenyt Gyer­gyó­ditróban, 250 versenyző és egy 60 fős önkéntes szervezőcsapat rész­vételével. A Szent Gellért Sport Klub Egyesület és a ditrói önkormányzat családias hangulatú, a mozgás népszerűsítésére épülő eseményt tudhat maga mögött.

Boncina-Székely Szidónia
Becsült olvasási idő: 2 perc
Maraton a Kakastaréjtól
Családias hangulat. Népszerűsítik a mozgást Fotó: Szent Gellért SK

A gyergyóditrói Kakastaréj fogadótól induló versenyen 8, 23 és 41 kilométeres távok, valamint korosztályok szerinti gyermektávok és családi kategóriák közül választhattak a résztvevők; a korábbi online benevezés után július 20–21-én a verseny helyszínén is nevezhettek az érdeklődők. 


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

– A reggeli eső miatt a vártnál kevesebben jöttek el, de így is hangulatos, sikeres napot töltöttünk el együtt. A változékony idő ellenére nyugodt voltam, mert tudtam, hogy nagyszerű csapat vesz körül: az önkéntesek nélkül lehetetlen lett volna ezt a színvonalat és hangulatot nyújtani

– fogalmazott érdeklődésünkre Köllő Edit-Teréz, a verseny főszervezője. A Cross, a maraton és a félmaraton első három helyezettje pénzdíjban részesült; a verseny résztvevőit ebéddel várták a szervezők. 
A sportegyesület következő futóversenyét október 6-án Olt-forrás trail néven szervezi meg. 

Maraton a Kakastaréjtól





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!