Hirdetés

Az élet köré fonódnak az idei FeltöltŐ programjai

Pénteken rajtol a FeltöltŐ idei, sorban az ötödik kiadása Gyergyószentmiklóson. Több mint hetven program, előadások, koncertek, tematikus sátrak, gyermekprogramok alkotják a keresztény zenefesztivált, melynek fővédnöke idén dr. Sulyok Tamás, Magyarország államfője.

Barabás-Pál Hajnalka
Az élet köré fonódnak az idei FeltöltŐ programjai
Archív Fotó: FeltöltŐ/Facebook

A művelődési ház előtti tér és útszakasz lesz a helyszíne az idei FeltöltŐ-nek. A tematikus sátrak az út menti szálloda udvarán kapnak helyet, szemben, a művelődési ház melletti parkban kap helyet a Gyerek FeltöltŐ – sorolták a helyszíneket a szervezők sajtótájékoztatón. Amint Kántor Boglárka, a háromnapos rendezvény egyik szervezője elmondta, az élet lesz ezúttal a téma, e köré szervezték az egyes programokat.

A statisztikákból látszik, hogy az utóbbi öt évben annyi abortusz történt Romániában, mint ahányan az országot lakják. Emiatt tartottuk fontosnak, hogy már magzati kortól közelítsük meg az élet kérdéskörét

– mutatott rá Kántor Boglárka.

Az élet köré fonódnak az idei FeltöltŐ programjai

Népszerű és nagy élettapasztalattal rendelkező előadók járják körül a témát. A belépődíjas előadásokra a sportcsarnokban és a gimnázium dísztermében kerül majd sor. Ezeken kívül

csak a Gyerek FeltöltŐ pontgyűjtő füzetéért kell fizetni szimbolikus 10 lejt, minden egyéb programpont ingyenesen látogatható.

Pénteken először tartják meg a Nők éjszakáját a FeltöltŐ keretében, a Szent Miklós-plébánián. A Férfiak éjszakáját tavaly is megrendezték, akárcsak akkor, most a Szent Anna-kápolnánál éjszakáznak, a városért imádkoznak a férfiak. A FeltöltŐ programjairól, illetve egyéb hasznos tudnivalókról az esemény honlapján lehet részletesen informálódni.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Partnerséget vállalt a szervezésben Magyarország Kormánya, a rendezvényen jelen lesz Soltész Miklós és több magyarországi politikus. A Gyergyószárhegyi Kulturális és Művészeti Központ is beszállt a szervezésbe.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!