Hirdetés

A vártnál kevesebb volt a résztvevő

Egész naposra tervezték, fél nap alatt ért véget szombaton az aquatlonverseny Csíkszeredában. Száznyolc sportoló úszott és szaladt a hőségben.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 1 perc
A vártnál kevesebb volt a résztvevő
A déli hőség előtt mindenki célba ért az aquatlonon Fotó: László F. Csaba

A VSK Csíkszereda és a Sprint Team 88 a hazai triatlonszövetség égisze alatt szervezett országos aquatlonversenyt a megyeszékhelyen: a sportolók előbb a Csíki Csobbanóban teljesítették az úszást, majd a létesítmény körül kijelölt pályán szaladták a korcsoportnak megfelelő távot. A vártnál jóval kevesebben vettek részt a viadalon.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


– A 6–13 év közötti gyerekek számára kiírt TriKids sorozatban 96-an vettek részt, viszont a kadétok, a kis- és nagyifjúságiak és a felnőttek Román Kupa-viadalán mindössze tizenkét rajtoló volt – számolt be a versenyt követően Trandafir Norbert úszóedző, a szervezőcsapat tagja. Trandafir közölte, a Román Kupában indulók alacsony létszáma azzal magyarázható, hogy a triatlonszövetség – noha a csíkiak viadala már az év korai időszakában szerepelt a versenynaptárban – egy futó- és egy triatlonversenyt is rászervezett a csíkszeredai versenyre az utolsó pillanatokban. A csíkszeredai viadal kategóriánkénti eredményei a triatlonszövetség honlapján található meg.
 

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!