Hirdetés

Újra megpályázza a polgármesteri tisztséget Korodi Attila

Megtartaná polgármesteri székét Korodi Attila. Csíkszereda elöljárója csütörtökön, a Mikó-vár előtti téren jelentette be újrázási szándékát azt követően, hogy benyújtotta a jelöléshez szükséges dokumentációt. 

Létai Tibor
Becsült olvasási idő: 2 perc
Újra megpályázza a polgármesteri tisztséget Korodi Attila
Helyhatósági választások. Jelképes helyszínt választott bejelentésére a megyeszékhely vezetője Fotó: Veres Nándor

Az eseményen többek között jelen voltak a megyei és városi önkormányzati képviselők, egyházi és közbirtokossági vezetők, Tánczos Barna szenátor, Hajdu Gábor képviselő, Borboly Csaba megyei tanácselnök, Becze István megyei tanácsos, az RMDSZ Csíki Területi Szervezetének ügyvezető elnöke, csíkszéki polgármesterek, akik támogatásukról biztosították a munkát folytatni kívánó elöljárót. 


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


A hargitai megyeszékhely első embere úgy értékelt: az elmúlt négy éveben sikerült lefektetni azokat az alapokat, melyek az elkövetkezőkben fontosak a város felvirágoztatásában egyházi, kulturális, sport-, gazdasági és oktatási téren egyaránt. Meglátása szerint ehhez szükség volt a város és a vidék összefogására, mert Csíkszereda a Csíki-medence minden lakójának az élettere is, fontos kapcsolódási pont. Szervezeti szinten is összehangolták a város és a vidék együttműködését.

Veres Nándor
– A következő években is folytatni kívánjuk a munkát, lendülettel továbbvisszük, mert Csíkszereda a szívügyünk, fontos, mi lesz holnap, hogy ez a város nekünk és gyerekeinknek igazi otthon legyen – hangoztatta Korodi Attila.

Csíkszereda újrázni kívánó polgármestere hangsúlyozta a család fontosságát, ezért kiemelt stratégiája a városvezetésnek az oktatás és a gazdaságfejlesztés.

– Több mint 90 hektáron fejlesztünk ipari parkot, a beruházóknak adókedvezményt biztosítunk, mert a jól fizetett munkahelyek a családi élet egyik stabil alapját jelentik. A lakásügynökséggel közösen a fiataloknak tömbházépítési program kezdődik, de az idősekről sem feledkezünk meg, ezért egy öregotthon számára telket vásároltunk. A jól megalapozott munkának köszönhetően gyümölcsöző évek következnek. Látványos dolgokat vittünk végig, jó alapokat építettünk ahhoz, hogy ez a város élhető, modern, kreatív, innovatív, hagyományaira büszke legyen – részletezte elképzeléseit Korodi.

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!