Testnevelő tanárképző szakra is lehet jelentkezni Csíkszeredában a Sapientia őszi felvételijén

Van még lehetőségük egyetemre iratkozni azoknak, akik lemaradtak a nyári felvételiről: a Sapientia EMTE négy helyszínen hirdeti meg fennmaradó helyeit, még 184 tandíjmenteset is lehet elcsípni. Idén ősszel pedig újdonság, hogy már lehet iratkozni a Csíkszeredában induló új testnevelő tanárképző szakra is – tájékoztat közleményében a felsőoktatási intézmény.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Testnevelő tanárképző szakra is lehet jelentkezni Csíkszeredában a Sapientia őszi felvételijén
Fotó: Veres Nándor

Mint közleményükben írják, az Erdély-szerte magyar oktatást nyújtó intézmény kiemelt értékként tekint a minőségre, kiválóságra és a folyamatos fejlődésre is, és arra biztatja a beiratkozókat is, hogy törekedjenek kihozni magukból a maximumot, elérni önmaguk legjobb verzióját.

A Sapientia a Webometrics legfrissebb adatai szerint immár a romániai egyetemek felső egynegyedébe tartozik: a nemrég közzétett rangsorban, újabb három helyet javítva, a 24. helyet elfoglalva változatlanul ott van az intézmény a nagy állami egyetemek sorában, megelőzve többek között például a Marosvásárhelyi George Emil Palade Orvosi, Gyógyszerészeti, Tudomány- és Technológiai Egyetemet vagy épp a Bukaresti Ion Mincu Építészeti és Urbanisztikai Egyetemet.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Aki lemaradt a júliusi iratkozásról, nyár végén még elcsípheti az alap- és mesterképzéseken megmaradt 738 hely egyikét. Érdemes jól megvizsgálni az egyetem szakkínálatát, hiszen bár a nyári felvételin a tandíjmentes helyek nagy százaléka feltelt, még van lehetőség pár szakon ingyenes oktatásban részesülni. Az őszi felvételire készülők is online iratkozhatnak majd, az egyetem honlapján pedig minden információt megtalálnak a szakokról és a fennmaradó helyekről.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!