Pályajavítás miatt változik a vasúti menetrend Csíkszereda és Madéfalva között

Felújítja a vasúti pályát Csíkszereda és Madéfalva között a román állami vasúttársaság (CFR), ezért változik a menetrend, néhány járatot időszakosan törölnek szeptember 10–11. között – közölte a vasúttársaság.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Pályajavítás miatt változik a vasúti menetrend Csíkszereda és Madéfalva között
Képünk illusztráció Fotó: László F. Csaba

Az informatiahr.ro portál tájékoztatása szerint a szeptember 10–11. közötti munkálatok a következő vonatok közlekedését érintik:

  • Törlik az IR 1541-es vonat Madéfalva és Csíkszereda közötti szakaszát, a vonat egyébként a Madéfalva – Csíkszereda – Brassó útvonalon közlekedik. Helyette a IR 12541-es vonat lesz, amely 13:12-kor indul Madéfalváról és 15:11-kor érkezik Brassóba. A Jászvásár – Madéfalva közötti szakaszon az IR 1541 a szokásos menetrend szerint közlekedik.
  • Az R 5203-as vonatot, amely a Mărășești – Madéfalva – Csíkszereda útvonalon közlekedik, szintén törlik a Madéfalva – Csíkszereda szakaszon, de a Mărășești – Madéfalva közötti szakaszon a menetrend szerint közlekedik.
  • Az R 5211-es vonat, amely Csíkszereda – Madéfalva – Onești/Buzău között közlekedik, szintén törlik a Csíkszereda – Madéfalva szakaszon, de a Madéfalva – Onești útvonalon menetrend szerint közlekedik.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Módosítások Brassó és Szászhermány falu (Hărman) között

Ezenfelül augusztus 26. és szeptember 4. között munkálatok zajlanak Brassó és Szászhermány állomások között, aminek következtében az IR 1543-as vonatot törlik a Brassó – Jászvásár útvonalon a hétköznapokon. Alternatívaként az utasok a IR 12543-as vonatot vehetik igénybe, amely Brassó (indulás 11:48) – Madéfalva – Adjud – Pașcani elágazás – Jászvásár (érkezés 19:40) útvonalon közlekedik.

Jegyár-visszatérítés

Azok az utasok, akik jegyet váltottak a érintett vonatokra, és szeretnének lemondani az utazásról, visszaigényelhetik a fel nem használt jegyek teljes vagy részleges árát, a vasúti közlekedésre vonatkozó szabályzatnak megfelelően. További információk a CFR Călători weboldalán találhatók.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!