Hirdetés

Nyílt napokat tartanak a Sazy lerakatainál

Csíkszeredában, Székelyudvarhelyen és Gyergyószentmiklóson első alkalommal szervez nyílt napokat a Sazy csoport, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak. A rendhagyó esemény célja, hogy a vállalat még szorosabb kapcsolatot teremtsen ügyfeleivel, és bemutassa azokat a kiváló stratégiai partnereket, akikkel büszkén dolgoznak együtt.

Létai Tibor
Becsült olvasási idő: 3 perc
Nyílt napokat tartanak a Sazy lerakatainál
A Kós Károly Szakközépiskola diákjai gyakorlati tapasztalatokkal gazdagodtak Fotó: László F. Csaba

A Sazy által szervezett nyílt nap hétfőn kezdődött a csíkszeredai lerakatnál, ahol kedden is folytatódott. Egész nap a megyeszékhelyen található üzlethez várták a kíváncsiskodókat, akiknek a meghívott szakemberekkel exkluzív találkozót is szerveztek. Szeptember 20–21-én – szerdán és csütörtökön – a székelyudvarhelyi lerakatnál folytatódik a nyílt nap, majd szeptember 22-én, pénteken a gyergyószentmiklósi üzletnél végződik.

A Sazy üzleteinél szervezett nyílt nap alkalmával számos világpiac-vezető cég – építkezésianyag-, szerszámgép-, munkavédelmiruházat-forgalmazó, festékgyártó – mutatja be termékeit, kínálatát. Sándor Zoltán társtulajdonos és fia, Botond technikai menedzser elmondták, hogy az esemény által közelebb akarnak kerülni a vásárlókhoz, iránymutatást, segítséget kívánnak nyújtani a jelenlegi gazdasági nehézségek leküzdésében, hisz az elmúlt időszakban drasztikusan megemelkedtek az építkezés területén az árak, ami nehézséget okoz azoknak, akik építkezésbe kezdtek, így számukra számos akcióval és szolgáltatással kívánnak útmutatást adni a problémák megoldásában, az újratervezésben.

Lehetőséget kívánnak teremteni a vevőknek, hogy a lecsökkent költségvetésből is sikerüljön befejezniük az elkezdett építkezési terveket

– fogalmaztak.

A Sazy középiskolás diákokat is meghívott a nyílt napra. Csíkszeredában a Kós Károly Szakközépiskola tizedikes diákjai ismerkedhettek a gyakorlatban mindazzal, amit az iskolapadban nem tudnak elsajátítani, hisz nemcsak elméletben, de gyakorlatban is nagyon fontos a tapasztalat. Székelyudvarhelyen a Bányai János Szakközépiskola diákjai lesznek a vendégek. 

László F. Csaba

Megtudtuk, a nyílt nap alkalmából bárki ellátogathat bármelyik Sazy telephelyre és szabadon ismerkedhet a termékekkel, szerszámokkal, ugyanakkor egész héten számos kedvezmény várja a vásárlókat. A meghívott szakemberekkel az exkluzív találkozó Székelyudvarhelyen szeptember 21-én lesz megtartva, Gyergyószentmiklóson pedig 22-én. 

László F. Csaba

A csíkszeredai lerakatban a Sazy nyílt napja nagy sikernek örvendett. Számos érdeklődő kilátogatott a helyszínre megtekinteni a kiállításra kerülő termékeket és ismerkedni a szép számmal felsorakoztatott újdonsággal. Az érdeklődés várhatóan a Sazy többi üzletének nyílt napja alkalmából is megmarad.

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!