Hirdetés

Korai fejlesztésért tekertek

3590 lejt adományozott a csíkszeredai Randon­neurs Egyesület a csíkszent­már­toni Korai Fejlesztő és Rehabilitációs Központnak. Autizmus spektrumzavarral és beszédzavarokkal élő gyermekeknek szervezett táborra fordítják az összeget.

Péter Ágnes
Becsült olvasási idő: 2 perc
Korai fejlesztésért tekertek
Kerékpárosok a rajtnál. Aktív jótékonyság Fotó: Randonneurs Egyesület

Az országúti kerék­pá­ros­túrákat szervező csík­szeredai Randon­neurs Egyesület (Randon­neurs Mier­curea Ciuc) idén a GFR (Gran Fondo România) túrákra jelentkezők részvételi díját, összesen 3590 lejt a csík­szentmártoni Korai Fejlesztő és Rehabilitációs Központot működtető Prosperitas Vitae Egyesületnek adományozta. Mint a korai fejlesztő munkatársai közölték, a kerékpárosok a központ egyik nyári táborát támogatják, amelyen autizmus spektrumzavarral és beszédzavarokkal élő gyermekek és családjaik vesznek részt.

Korai fejlesztésért tekertek


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

A csíkszeredai Randon­neurs Egyesület négy GFR-túrát szervezett: a kerékpárosok 50, 75, 100 és 150 kilométeres útvonalakat teljesítettek az elmúlt hónapok hétvégéin. A legtöbben, közel 80-an az 50 kilométeres túrát teljesítették. A Randonneurs Románia országos szervezet finanszírozta a rajtcsomagokat és a túrák minden egyéb költségét.

Korai fejlesztésért tekertek





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!