Két autó ütközött Csíkrákosnál, egy személy életét vesztette

Súlyos közúti baleset történt Csíkrákosnál szerda hajnalban. A megyei katasztrófavédelem elsődleges tájékoztatása szerint egy teherautó és egy személygépjármű ütközött össze, egy személy életét vesztette.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Két autó ütközött Csíkrákosnál, egy személy életét vesztette
Fotó: Csíki közlekedési infó/Facebook

Andreea Mirică, a Hargita megyei tűzoltóság helyettes szóvivője azt közölte, hogy a hatóságokat a 112-es egységes segélyhívó számon riasztották az esethez, kiszállt a tűzoltóság, a rohammentő-szolgálat (SMURD és a megyei mentőszolgálat is. Gyorsan megkezdték a mentést, de a személygépkocsi roncsai közé szorult férfi életét már nem tudták megmenteni. A hatóságok vizsgálják a baleset körülményeit, hogy fényt derítsenek a tragédia pontos okára.

Frissítés:
A Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság későbbi tájékoztatása szerint a tragédiában egy 22 éves csíkpálfalvi fiatal vesztette életét. Miközben az 578-as jelzésű országúton haladt Csíkrákos felől Csíkmadaras felé, egyelőre tisztázatlan okok miatt ütközött egy tehergépjárművel, amelyet egy 53 éves gyergyóbélbori férfi vezetett, aki nem fogyasztott alkoholt a balesetet megelőzően. A rendőrök folytatják a vizsgálatokat a baleset okainak és körülményeinek megállapítása érdekében.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!