Hirdetés

Jól haladnak a munkálatokkal

Az ütemtervnek megfelelően halad Tusnád községben a polgármesteri hivatal épületének felújítása. Molnár József polgármester szerint december végére el is készül a beruházás.

Pál Bíborka
Jól haladnak a munkálatokkal
Jól szervezett felújítás. Gördülékeny volt az ügyfélfogadás Fotó: László F. Csaba

Mint arról korábban beszámoltunk, május végén kezdődött el Tusnád község polgármesteri hivatalának felújítása: akkor a kivitelező a hivatal emeletének jobb szárnyában található irodákban kezdte el a belső munkálatokat, a villanyhálózat és fűtésrendszer korszerűsítését, a nyílászárók cseréjét. 

– A jól szervezett munkának köszönhetően egy pillanatra sem okozott fennakadást a beruházás a hivatali ügyintézésben és ügyfélfogadásban

– nyilatkozta lapunknak Molnár József polgármester.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


A községvezető szerint a csíkszeredai Formacom építkezési vállalkozó munkacsoportjának októberre sikerült befejezni az épület tetőszerkezetének felújítását, a nyílászárók cseréjét, a fűtésrendszer, illetve a villanyhálózat korszerűsítését.

– A végéhez közeleg az épület külső hőszigetelése is, közben pedig várjuk, hogy a hivatal termeiben megöntött új beton kiszáradjon, és a kivitelező elkezdhesse az új padlózat lefektetését. Hátravan még továbbá a mosdók felújítása és a helyiségek kimeszelése

– sorolta a polgármester.
A helyi önkormányzat az Országos Helyreállítási Tervből (PNRR) több mint 2 millió lejes támogatást nyert a községháza energetikai korszerűsítésére.



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!