Hirdetés

Korszerűsítik a hivatal épületét

Tusnád községben elkezdte a kivitelező a polgármesteri hivatal épületének energetikai felújítását. A munkálatok idején a hivatal különböző épületrészeiben átcsoportosítva, de elérhetők lesznek az ügyfélfogadó irodák.

Pál Bíborka
Becsült olvasási idő: 2 perc
Korszerűsítik a hivatal épületét
Fotó: Pál Bíborka

A polgármesteri hivatal épületének a hőszigetelésére, az ablakok és ajtók cseréjére, a villanyhálózat és fűtésrendszer korszerűsítésére, illetve új padló lefektetésére fordítja a tusnádi önkormányzat az Országos Helyreállítási Tervből (PNRR) megnyert több mint 2 millió lejes támogatást.
A beruházás elkezdésével kapcsolatosan szerdán tartottak munkamegbeszélést, amelyen a helyi vezetőség mellett jelen volt a tervező és a kivitelező is. Az ütemterv szerint a hivatal emeletének a jobb szárnyában található irodákban kezdi el a kivitelező a padló és a nyílászárók cseréjét, illetve a villanyhálózat és fűtésrendszer korszerűsítését. Az itt lévő helyiségeket már kipakolták és funkcióikat ideiglenesen átköltöztették a gyűlésterembe. 


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


A község vezetősége azt kérte a kivitelezőtől, úgy szervezze meg a munkálatokat, hogy a hivatal ügyintézésében ez ne okozzon jelentős fennakadást, ezért a Formacom Srl. munkacsoportja egységekre osztotta az épületet, elsőként az emelet jobb, majd bal szárnyában, ezt követően a földszinten dolgoznak. 
A belső munkálatokat követően kezdi el a kivitelező az épület külső hőszigetelését, az energetikai felújításnak része a tető újrafedése is. A beruházást jövő év január közepéig kell befejezzék. 





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!