Idősek festették a buszmegállót Csíkszentgyörgyön

Öt buszmegállót szépítettek meg, és még folytatják a munkát a csíkszentgyörgyi Idősek nappali foglalkoztatójának tagjai, akik önként vállalták a feladatot. Az önkéntesek szerint jó hangulatban telt a munka, az önkormányzat pedig hálás a segítségért.

Péter Ágnes
Idősek festették a buszmegállót Csíkszentgyörgyön
Munka közben. Önként vállalták a feladatot Fotó: Csíkszentgyörgy község

Múlt héten öt buszmegállót festettek újra Csíkbánkfalván és Csíkszentgyörgyön a csík­szentgyörgyi Idősek nappali foglalkoztatójának tagjai. Mint a helyi önkormányzat munkatársai közölték, még jótállási időszakban vannak a község buszmegállóiban felállított lefödések, de már kopni kezdett róluk a festék. Miután jelezték a problémát a kivitelező cégnek, az önkormányzat tíz liter festéket kapott, de a festést a hivatalnak kellett megoldania.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Az Idősek nappali foglalkoztatójának tagjai önként elvállalták a munkát, és csütörtökön le is festettek öt lefödést és a mellettük lévő szemeteseket.Mint megtudtuk, az önkéntesek jó hangulatban dolgoztak, alapos munkát végeztek, még a virágtartókat is leporolták, illetve a növényeket is meglocsolták. Ígéretük szerint folytatni fogják a munkát, és a község többi buszmegállójában lévő lefödést is újrafestik. Az önkormányzat munkatársai hálásak az elvégzett munkáért és példamutatásért. Mint mondták: kis segítség is elégséges a látványos eredményekért.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!