Hirdetés

Három helyre lehet pályázni

Hargita Megye Tanácsa három állásra hirdet versenyvizsgát, meghatározatlan időre. Teljes munkaidős állás 8 óra/nap, 40 óra/hét

HN-információ
Becsült olvasási idő: 2 perc
Három helyre lehet pályázni
Fotó: Hargita Megye Tanácsa

Olyan személyek je­lent­ke­zé­sét várja Har­gita Me­gye Ta­ná­csa a Programok és pro­jek­tek vezérigazgatóságra, a vallási felekezetekkel való kapcsolattartásért felelős részlegre, akik számára fontos a hitvilág, és hisznek abban, hogy a vallás összetartja a közösséget, illetve elengedhetetlennek tartja a templomok, egyházi épületek fennmaradását. A részvételi feltételek közé tartoznak a közigazgatási törvénykönyv, a 2019/57-es sürgősségi kormányrendelet 465-ös szakaszának előírásai, emellett a jelentkezőnek egyetemi végzettsége kell hogy legyen, valamint legkevesebb hétéves szakmai tapasztalata az állás betöltéséhez szükséges szakterületen. A versenyvizsga időpontja: 2023. október 17., 12 óra, írásbeli vizsga; 2023. október 23., 10 óra, szóbeli vizsga.
További jelentkezőket vár­nak a vagyongazdálkodás vezérigazgatóság IT-in­fra­struk­tú­ra-kezelő részlegére, amely felelős lehet az IT-rendszerek és -eszközök üzemeltetéséért és karbantartásáért, beleértve a számítógépek, szerverek, hálózati eszközök és szoftverek kezelését is. A beiratkozás feltételei a következők: a közigazgatási törvénykönyv, a 2019/57-es sürgősségi kormányrendelet 465-ös szakaszának előírásai, a mérnöki (fő terület), informatikai (tudományág) vagy gazdasági informatika területen szerzett egyetemi oklevél, illetve legkevesebb hétéves szakmai tapasztalat az állás betöltéséhez szükséges végzettségnek megfelelően. A versenyvizsga időpontja: 2023. október 16., 12 óra, írásbeli vizsga; 2023. október 20., 10 óra, szóbeli vizsga.
A Főépítészet igazgatóság helyi közigazgatási osztályának Csík térségi közönségszolgálati részlegére is várják a jelentkezéseket. Az állás betöltéséhez szükséges feltételek: egyetemi végzettség záróvizsgával, legkevesebb hatéves szakmai tapasztalat az állás betöltéséhez szükséges végzettségnek megfelelően. A versenyvizsga időpontja: 2023. október 2., 10 óra, írásbeli vizsga; 2023. október 5., 10 óra, szóbeli vizsga.
A versenyvizsga helyszíne Hargita Megye Tanácsa székhelye. A jelentkezéshez szükséges iratcsomókat a 2023. szeptember 8–21. periódusban lehet leadni Hargita Megye Tanácsa székhelyén, Csíkszereda, Szabadság tér 5. szám, postai irányítószám: 530140. További fontos információkat, a versenyvizsga pontos részvételi feltételeit, az iratcsomó tartalmát és könyvészeti anyagát az intézmény székhelyén és honlapján teszik közzé. További állásajánlatokért kövessék az alábbi linket: https://hargitamegye.ro/hargita-megye-tanacsa/allashirdetesek.

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!