Hirdetés

Elismerés Benedek Imre kardiológus professzornak

Emlékplakettel ismerték el professzor dr. Benedek Imre székelyudvarhelyi születésű, Marosvásárhelyen élő kardiológus főorvos a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház intervencionális kardiológiai központjáért végezett tevékenységét. Az emlékplakettet pénteken adták át a Sapientia EMTE Csíki Karán szervezett kórháznapokon.

Bíró István
Elismerés Benedek Imre kardiológus professzornak
Fotó: Bíró István

– Beszéltünk már arról, hogy a kórházunk II-es kategóriájú besorolása érdekében milyen kritériumrendszert kellett teljesíteni.

Minden mindennel összefügg, és az, hogy nálunk ma már intervencionális kardiológiai központ működik, az egyik fontos tényező volt abban, hogy a magas kompetenciájú kórházak közé tartozunk.

A központba ugye szakemberek kellenek, ezeknek a szakembereknek a képzése pedig Benedek professzor szárnyai alatt történt meg. Az intervencionális kardiológiai központunk létrejött, működését támogatta Benedek professzor azzal, hogy szakembereink képzésben részesültek a klinikáján. Köszönjük ezt a támogatást! – mondta dr. Konrád Judit kórházmenedzser.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Ugyancsak emlékplakettet adott át Borboly Csabának, Hargita Megye Tanácsa elnökének, illetve Zonda Erikának, a megyei intézmény Programok, Projektek és Közbeszerzési Vezérigazgatóság vezetőjének.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!