Büntetik a csíkszeredai kórház környékén szabálytalanul parkolókat

A hatóságok büntetőcédulát helyeznek ki ezentúl a csíkszeredai kórház környékén szabálytalanul parkoló járművekre – tájékoztat közleményében a megyei önkormányzat sajtószolgálata.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Büntetik a csíkszeredai kórház környékén szabálytalanul parkolókat
Fotó: Hargita Megye Tanácsának sajtószolgálata

Mint ismert, hamarosan nagy volumenű munkálatok indulnak a csíkszeredai Nagy Laji dombján. Többek között a sürgősségi betegellátó egység bővítése, az új szolgálati lakások építése, valamint a tüdőgyógyászati és fertőző betegségek osztályának helyet adó új épület munkálatait is elkezdik.

Az Országos Beruházási Társaság (CNI) által támogatott építkezés előtt tereprendezési munkálatokra van szükség. Ennek részeként a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház környéki parkolókat már lezárták. Ennek következtében a kórházba látogatók a Dénes László utcán parkolnak szabálytalanul. Ezen járművek vezetői büntetésre számíthatnak.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

„A közeljövőben a Dénes László utcát is lezárják, hogy biztosítani tudják a munkálatokat végző építőgépek és a sürgősségi mentőautók szabad közlekedését. Sajnos a szabálytalanul parkoló autók akadályozzák jelenleg a mentőautók szabad közlekedését” – zárul a közlemény.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!