Hirdetés

Rekordnézettséget ért el Erdélyben a Most vagy soha! című film

Rekordnézettséget ért el Erdélyben a Most vagy soha! című film, három nap alatt tizenegyezren látták – közölték kedden az MTI-vel a film romániai forgalmazói, a Taylor Projects és A Vándormozi.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Rekordnézettséget ért el Erdélyben a Most vagy soha! című film
Jelenet a filmből. Rekordokat döntöget Erdélyben a Most vagy soha! Fotó: Most vagy soha/Facebook

Mint közleményükben kiemelték, a Most vagy soha! ezzel megelőzte a Romániában az eddigi legnagyobb nyitó hétvégi nézettséget produkáló magyar filmet, a Semmelweist.

Az 1848-as forradalomról szóló alkotás más filmekhez képest is előkelő helyezést ért el az erdélyi mozikban. A Cinemagia.ro által közzétett legfrissebb romániai szakágazati statisztikák szerint a múlt pénteken bemutatott filmek rangsorában a tizenegyezer nézővel a második lett. A Most vagy soha! a romániai mozikban megtekinthető összes film rangsorában is dobogós helyen áll, nyitó hétvégéjén a harmadik legnézettebb film lett.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

A Most vagy soha! című filmet március 15-től vetítik több erdélyi városban. Az alkotást a forgalmazók olyan partiumi és erdélyi településekre is eljuttatták, ahol nem üzemel mozi. Az 1848. március 15-én játszódó magyar történelmi kalandfilmben a főszereplő Berettyán Nándor (Petőfi Sándor) és Mosolygó Sára (Szendrey Júlia) mellett kiemelt szerepben látható Koltai-Nagy Balázs (Jókai Mór), Fehér Tibor (Vasvári Pál), Horváth Lajos Ottó (Farkasch, a titkos ügynök), Jászberényi Gábor (Meyer, a rablóvezér), Lukács Sándor (Ignaz von Lederer tábornok), Nagy Sándor (Emich Gusztáv) és Szerednyey Béla (Landerer Lajos) is.

A film rendezője Lóth Balázs, forgatókönyvírói Kis-Szabó Márk, Rákay Philip és Szente Vajk. Producerei: Fülöp Péter, Csincsi Zoltán, Kriskó László és Rákay Philip. Operatőre Dobos Tamás, zenéjét Gulya Róbert szerezte.

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!