Az OTP Bank Románia ügyfeleinek is rendelkezésére áll a Banca Transilvania több mint 1900 ATM-je

Az OTP Bank Románia ügyfelei az OTP Bank Románia által kibocsátott bankkártyákat a továbbiakban a Banca Transilvania bankautomatáinál is ugyanazon költségfeltételek mellett használhatják készpénzfelvételre vagy a számlaegyenleg lekérdezésére, mint az OTP Bank Románia ATM-jeinél – tájékoztat közleményében a Banca Transilvania.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Az OTP Bank Románia ügyfeleinek is rendelkezésére áll a Banca Transilvania több mint 1900 ATM-je
Fotó: Banca Transilvania

Az OTP Bank Románia lakossági és vállalati ügyfelei számára a BT által kínált lehetőség 350 településen több mint 1900 ATM-hez biztosít további hozzáférést az alapvető banki műveletek elvégzéséhez. A BT bankautomata-hálózatára vonatkozó információk a BT honlapján is megtalálhatók.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Ez az első olyan lehetőség, amelyet a két bank az OTP Bank Románia ügyfelei számára bejelent a Banca Transilvania Csoportba történő integráció megkezdése óta. Az OTP Bank Románia által kibocsátott bankkártyák száma meghaladja a 380 ezret, a bank 83 településen közel 150 ATM-et üzemeltet.

Mint ismert, a Banca Transilvania július végén felvásárolta az OTP Bank Romániát, a bank integrációja a BT Csoportba folyamatban van. Ennek ideje alatt a BT és az OTP Bank Románia külön-külön folytatja tevékenységét, az OTP Bank Románia ügyfeleinek továbbra is az OTP Bankhoz kell fordulniuk banki ügyeik intézéséhez. A BT és az OTP Bank Románia honlapján található, valamint az ATM-ekben megjelenő információk magyar nyelven is elérhetők.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!