Hirdetés

Három arany a Csíki Titánoknak

Jászvásáron szervezte meg a Román Taekwondo WT Szakszövetség a Román Kupa küzdelmeit. A versenyen az ország 39 klubjának 734 versenyzője mérte össze tudását. A Csíki Titánok sportolói kiváló eredményeket értek el.

Farkas Endre
Becsült olvasási idő: 3 perc
Három arany a Csíki Titánoknak
Sikeres szereplés. Érmekkel tértek haza Fotó: Csíki Titánok

A csíkszeredai Csíki Titánok három versenyzője térhetett haza aranyéremmel a Román Taekwondo WT Szövetség által szervezett jászvásári Román Kupáról. Az elsőségek mellett három-három második és harmadik helyezés lett a székelyföldi sportolók erőfeszítéseinek a jutalma.
„Nagyon büszkék vagyunk az elért eredményeinkre. Egy magas színvonalú versenyen vettünk részt, amely a Román Taekwondo WT Szakszövetség hivatalos versenynaptárában is szereplő, hivatalos Taekwondo WT versenye volt. Ezen a versenyen Csíkszeredát, Hargita megyét csak a Csíki Titánok csapata képviselte. Több olyan kategória volt, amelyben 15-20 versenyző is volt. Sok sportoló vett részt ezen a versenyen” – fogalmaztak a csíkszeredai klub hivatalos oldalán.
Mint kifejtették, a Csíki Titánok továbbra is csak hivatalos Taekwondo WT versenyeken fog részt venni. Kiemelték ugyanakkor, hogy Romániában az egyetlen hivatalosan is elismert országos Taekwondo WT szövetség az a Román Taekwondo WT Szövetség, aminek a csíkszeredai klub sok éve tagja.


Hirdetés


A Csíki Titánok szeretettel várja azon gyerekek jelentkezését, akik kipróbálnák a Taekwondo WT-t – hívta fel a klub a figyelmet, hozzátették: van, aki az önvédelem elsajátításáért, van, aki versenyezni, és olyan is, aki energiale­vezetésként, vagy éppen alakformálásért gyakorolja ezt a sportot. Bővebb információ a 0755-777655-ös telefonszámon kapható, vagy a https://csikititanok.ro honlapon érhető el.
A Csíki Titánok eredményei a jászvásári Taekwondo WT Román Kupán: 1. hely - Dombi Patrik (kisifjúsági, 35 kg), Fejér Magor (ifjúsági, 55 kg), Cantea Daniel (ifjúsági, 63 kg), 2. hely - Nyírő Richárd (ifjúsági, 55 kg), Dénes Alexandra (kisifjúsági, 30 kg), Nyírő Richárd (serdülő, 57 kg), 3. hely - Dombi Patrik (serdülő, 33 kg), Demián Dóra (serdülő, 41 kg), Tankó Anita (kisifjúsági, 30 kg),4. hely - Szakács Balázs (serdülő, 45 kg), Vrencean Nóra (kisifjúsági, 35 kg), Cantea Emilia (kisifjúsági, 40 kg), Dombi Denisz (kisifjúsági, 30 kg).Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!