Hirdetés

Iktatták az RMDSZ csíkszeredai tanácsosjelöltjeit és Korodi Attila polgármesterjelöltet támogató szignókat

Iktatták a hivatalos jelöltté válásukhoz szükséges dokumentumokat hétfőn az RMDSZ csíkszeredai tanácsosjelöltjei és polgármesterjelöltje, Korodi Attila a csíkszeredai városháza épületében található 1-es számú szavazókerületi irodában.

Létai Tibor
Becsült olvasási idő: 1 perc
Iktatták az RMDSZ csíkszeredai tanácsosjelöltjeit és Korodi Attila polgármesterjelöltet támogató szignókat
Korodi Attila a helyszínen nyilatkozott. Benyújtották a támogató aláírásokat Fotó: Létai Tibor

A polgármesterjelöltet és a teljes önkormányzati képviselői listát támogató dokumentáció iktatásakor számos jelölt jelen volt. A támogató aláírásokat tartalmazó dokumentumok ellenőrzését követően Korodi Attila megköszönte mindenkinek a támogatását, azoknak a köztiszteletben álló személyeknek is, akik vállalták, hogy a nem befutó helyeken támogatják az RMDSZ listáját.


Hirdetés


– Olyan teljes listával indulunk, amelyre büszkék lehetünk. Egy évtizedre terveztünk közel négy évvel ezelőtt, és nincs miért szégyenkeznünk a megvalósítások tekintetében – jelentette ki az újrázásra készülő elöljáró. Hozzáfűzte: számukra a jövőt az oktatás, a közbiztonság, a gazdaságfejlesztés, a tömegközlekedés fejlesztése és a rend jelenti.

Létai Tibor
Dokumentumokkal a kezükben. Több önkormányzati képviselőjelölt is Korodi Attilával tartott

– Fontos, hogy minél több olyan megoldásunk legyen, ami a várost élhetőbbé, biztonságosabbá teszi. Azt szeretnénk, hogy ez a közösség haladjon, fejlődjön és felzárkózzon. Ezért megfelelő eszközöket kívánunk biztosítani partnerként minden olyan kezdeményezés számára, amely előreviszi a város életét – fogalmazott Korodi Attila.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!