Hirdetés

Elkezdte a bérletárusítást a GYHK

Elkezdte a szezonbérletek árusítását a Gyergyói HK. A szurkolók három típusú bérlet közül választhatnak. Előnyben a korábbi bérlettulajdonosok.

Darvas Attila
Becsült olvasási idő: 1 perc
Elkezdte a bérletárusítást a GYHK
A GYHK szurkolói hétfőtől válthatnak bérletet Fotó: Gyergyói HK

Hétfőtől kaphatók a 2023/2024-es jégkorongidényre a bérletek Gyergyószentmiklóson. A Gyergyói HK által közzétett információk szerint a szurkolók idén három típusú bérlet közül választhatnak.
Az Erste Liga, valamint a román bajnokság alapszakaszaira szóló bérlet 700 lejbe került, míg a rájátszást is tartalmazó bérletcsomag 1000 lejbe kerül. A GYHK meccseire VIP-bérlet is váltható, amely 3000 lejbe kerül.
A GYHK tájékoztatása szerint előnyben részesülnek azok a szurkolók, akiknek az elmúlt szezonban is volt bérletük. A következő két hétben ők válthatják meg elsőként a bérletüket, továbbá megtarthatják a korábbi, megszokott helyüket. Augusztus 28-tól várják azokat, akiknek eddig nem volt bérletük.  Ezek a Gyergyói Hoki Klub Stadion utcai irodájában vásárolhatók meg, hétköznaponként 9 és 15 óra között. 
Az iskoláskorú gyermekek, nők és nyugdíjasok 20 lejért válthatnak majd belépőjegyet, a hatévesnél fiatalabb gyermekek számára a belépés ingyenes.Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!