Hirdetés

Bővül és erősödik a gyergyószentmiklósi férfi kosárlabdacsapat szakmai stábja

Új szakemberek foglalkoznak a gyergyószentmiklósi ISK-VSK felnőtt férfi kosárlabdacsapattal. Marcel Țenter edzőként, Alin Micu sportpszichológusként segíti a fiatal kosarasokat.

Fórika Dóra
Becsült olvasási idő: 2 perc
Bővül és erősödik a gyergyószentmiklósi férfi kosárlabdacsapat szakmai stábja
Zajlik már a közös munka. Marcel Țenter foglalkozik a gyergyói férfi kosárlabdázókkal Fotó: Fórika Dóra

Kibővült a gyergyószentmiklósi ISK-VSK felnőtt férfi kosárlabdacsapatcsapat szakmai stábja – hangzott el a pénteken tartott sajtótájékoztatón. Marcel Țenter – számos hazai és külföldi klubban ért el sikereket játékosként és edzőként is – jelenleg fiatal kosárlabdázók fejlesztésével foglalkozik.   

– Marcel Țenter indította el 2018-ban a Gepárdok (Gheparzii) nevű programot, ami révén az ország különböző helyszínein foglalkozik tehetséges fiatalokkal. Óriási tapasztalata van, szívügyén viseli a gyerekek fejlődését. Egy régi barátság fűz össze minket, így felkértem, hogy segítsen, hiszen óriási tapasztalata van, szívügyén viseli a gyerekek fejlődését. Az idei szezon végéig tanácsadói szerepkörben segíti a gyergyói csapatot, de reméljük, a közreműködés tovább is fog tartani – mondta el Kercsó Zoltán, az ISK-VSK vezetőedzője.

Marcel Țenter elmondta, örül az együttműködésnek, hiszen a gyergyói fiatalok lelkesek, tele vannak energiával, és bár a munka elején vannak még, nagyon fogékonyak, fejleszthetők.

A csapat kapott egy sportpszichológust is Alin Micu személyében, aki csoportosan és egyénenként is foglalkozik a fiúkkal, valamint besegít a csapatnak a Gyergyói ISK edzője, Hobaj Levente is.

Az ISK-VSK Gyergyó következő mérkőzésén, vasárnap este nyolc órától a szárhegyi sportcsarnokban a Bukaresti Eaglest fogadják. A meccsen bemutatkozik a Kolozsvárról hazatért új játékos is, Ráduly Sándor.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!