Összmagyar szakmai és kulturális találkozó

Kárpát-medencei magyar vállalkozói konferenciát és üzleti fórumot tartanak Csíkszeredában. A rendezvényen a teljes Kárpát-medence vállalkozói közössége jelen lesz vagy képviselteti magát. A hétvége házigazdája a Csíki Vállalkozók Egyesülete. 

Vlaicu Lajos
Becsült olvasási idő: 3 perc
Összmagyar szakmai és kulturális találkozó
Szakmai konferenciára készül a Csíki Vállalkozók Egyesülete Fotó: Csíki Vállalkozók Egyesülete / FB

Kárpát-medencei magyar vállalkozói konferenciát és üzleti fórumot tartanak Csíkszeredában. A konferencia előadói, a szakmai konferencia másnapján részt vehetnek a városban szervezett kulturális programokon. A rendezvény jelentőségét mutatja, hogy a teljes Kárpát-medence vállalkozói közössége jelen lesz vagy képviselteti magát. A Csíki Vállalkozók Egyesülete, házigazdaként színes programokkal várja a konferencia résztvevőit, hogy tartalmas szakmai és kulturális rendezvénynek lehessenek a részesei. 
 

A tervezett program
A Kárpát-medencei Magyar Vállalkozói Szövetségek Nemzeti Fórum (KMVNF) konferencia előadásai pénteken 13 órától kezdődnek és kora estig tartanak. Több mint húsz vállalkozó, különböző ágazatok képviseletében mutatja be tevékenységi területét. A konferencia nyilvános, bárki meghallgathatja az előadásokat. 
A szervezők szombaton lehetőséget biztosítanak arra, hogy a Csíkszeredában megszervezett kulturális programokra is ellátogathassanak a konferencia résztvevői. Programkínálatukban szerepel az Ezer Székely Leány Napja, a csíksomlyói kegytemplom és a csíkszeredai Mikó-vár meglátogatása, ahol a részt vevők A vár története című kiállítást tekinthetik meg. A szakmai rendezvényt a Mountain-Rest Panzióban tartják meg, Piricskén.

Üzleti lehetőség
– Az esemény keretében – a hasonló magyarkanizsai rendezvény mintájára – lehetőséget biztosítunk a KMVNF-tagszervezetek számára, hogy röviden ismertessék, illetve bemutassák szervezetüket és tagvállalkozásaikat a csíkszeredai közönség előtt, mindez nagy üzleti lehetőséget jelent a székelyföldi és az anyaországi szervezetek számára egyaránt. Továbbá partnerszervezeteink gazdaságfejlesztési projektjeit is megismerhetjük a rendezvény során – mondta Bakcsy Tünde, a Csíki Vállalkozók Egyesületének ügyvezető igazgatója. Megjegyezte: abban bíznak, hogy az esemény a külhoni magyar gazdasági szervezetek az összmagyarság szakmai és kulturális találkozójaként fognak tekinteni az eseményre.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!