Hirdetés

Építsd tudatosan a karriered!

MentorÁllás Karriernapot szervez Hargita Megye Tanácsa és Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége a Hargita Hazavár programja keretében, a Hargita Hazavár Karrieriroda koordinálásával. A háromórás workshopot a megye mindhárom térségében megtartják.

HN-információ
Becsült olvasási idő: 2 perc

Március 29-én Csíkszeredában, Hargita Megye Tanácsa ifjúsági terében, március 30-án Gyergyószentmiklóson, a Contact Kávé & Teaházban tartják a MentorÁllás Karriernap című rendezvényt. A megyei önkormányzat és a fejlesztési ügynökség által szervezett eseményre a részvétel regisztrációhoz kötött. „Hogyan valósítsuk meg önmagunkat? Az önismeret az egyik legfontosabb lépés, amire a pályaorientációt és a szakmaválasztást alapozni lehet. Ha tudatosan szeretnétek nekivágni a karrierépítésnek, megtudni, hogy milyen személyiségjegyek határoznak meg, és elsajátítani olyan technikákat, eszközöket, megközelítési módszereket, amelyek akár hosszú évek során is segítségedre lehetnek, akkor most van erre lehetőség!” – áll a programismertetőben.
A workshopot Köllő István tréner vezeti, aki segít a résztvevők érdeklődési körének, motivációjának, viselkedésének felismerésében, hogy jobban értékelni tudják tehetségüket, készségeiket, ezáltal elégedettebbek legyenek a munkájukkal és az életükkel az önismeretre alapozó, tudatos karriertervezés által. 
Az esemény részletei meg­találhatók a Hargita Hazavár Facebook-oldalán.   
 



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!