Vége a pihenésnek

Véget ér a téli pihenő a megyei és körzeti labdarúgók számára, a hétvégén folytatódik a pontvadászat. Az Erste Liga döntőjéért játszik a Gyergyói HK, elkezdi az alsóházi rájátszást az FK Csíkszereda a 2. Ligában, pályára lépnek a székelyudvarhelyi kézilabdázók és a női focisok is.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 2 perc
Vége a pihenésnek
Az Erste Liga-döntő a tét a GYHK számára Fotó: Ersteligapress

Elkezdődik a tavaszi idény a megyei és körzeti labdarúgó-baj­noksá­gok­ban, a 4. Ligában a 14., a Csík és az Udvarhely körzetiben a 12. fordulóval folytatódik a pontvadászat. A 4. Liga meccsei: holnap: Szé­kely­ke­resz­túr – Agyagfalva (11), Gyer­gyó­szár­hegy – Csík­szent­si­mon (15); vasárnap: VSK Gyer­gyó­szent­mik­lós – Go­lim­pi­a­kosz (13), Csík­csi­csó – Ho­mo­ród­almás (13), Ba­lán­bá­nya – Roseal (13).
A labdarúgó 3. Ligában ma 15 órától a Székelyudvarhelyi FC – a Brassói Kids Tâmpa csapatát fogadja, míg holnap 15 órától az FK Csíkszereda II. a Șomuz Fălticeni vendége lesz. Elkezdi a 2. Liga alsóházi rájátszásban a szereplést az FK Csíkszereda, holnap 11 órától a VSK Slatinát látják vendégül a piros-feketék. A női 1. Liga rájátszásában az FK Csíkszereda Temesváron a Poli ellen szerepel, míg vasárnap 12 órától a Székelyudvarhelyi Vasas Femina a Kolozsvári U-t fogadja.
A kézilabda-kedvelők holnap 18 órától a VSK Székelyudvarhely – Bukaresti Steaua meccset tekinthetik meg a Küküllő-parti város sportcsarnokában, ugyancsak 18 órától a férfikosárlabda-bajnokságban a VSK Csíkszereda a Steaua vendége lesz, a találkozót a FRB TV adja élőben.
Ma eldől a magyar bajnoki cím jégkorongban, és kiderül, ki játssza az Erste Liga döntőjét is, hiszen mindkét párharcban a hetedik meccset rendezik: a Gyergyói HK – Corona meccs 18.30, míg a BJAHC – Ferencváros találkozó 21 órakor kezdődik, utóbbit a Duna World adja élőben.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!