Hirdetés

Marad a harc a második helyért

Nem bírt egymással a szé­kely­ud­var­helyi rangadón az FK és a Déva, így szinte egyenlő eséllyel maradhatnak harcban a második helyért, de a küzdelembe a Temesvári CFR is beleszólhat.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 3 perc
Marad a harc a második helyért
A dévai döntetlen után Udvarhelyen is remiztek Fotó: Hodgyai István

Előnybe kerülhetett volna a Futsal Klub Székelyudvarhely a Dévai Autobergamóval szemben az egyenes elődöntőt jelentő második helyért vívott harcban, viszont ehhez kedd délután, a teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának tizennyolcadik játéknapjának székelyudvarhelyi rangadóján hazai győzelem kellett volna szülessen, de amint várható volt, ehhez volt egy-két szava a Dévának is.
A múlt idény bronz- és ezüst­ér­me­sének összecsapását parázs csatát vívtak a felek, az Autobergamo volt a kezdeményezőbb a gólgyártásban, de a hazaiak mindig vissza tudtak jönni a játékba, így 3–3 állásnál mentek pihenni a csapatok. A második félidő egy-egy gólt hozott, de annál több gólhelyzetet, ezek alapján a 4–4-es döntetlennek inkább a vendégek örülhettek, bár az eredmény az udvarhelyiek számára kedvezőbb.
Három fordulóval a vége előtt hárman állnak harcban a második helyért, a 32 pontos Autobergamo, és az egyenként 31 pontos FK Székelyudvarhely, illetve Temesvári CFR. A bánságiakkal mind Déva, mind pedig az FK is megmérkőzik (utóbbi rögtön a következő fordulóban), ugyanakkor az udvarhelyiek számára kedvezőbb az állás, mert az ellenlábasokkal szemben egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.
A 18. forduló eredményei: FK Székelyudvarhely – Dévai Autobergamo 4–4 (3–3). Gólszerzők: Bálint Andor (2., 15.), Iszlai Richárd (19.), Balázsi Attila (26.), illetve Cristian Matei (2., 9.), Florin Matei (10.), Anjos da Silva (25.). Korábban: Galaci United – Temesvári CFR 2–2, a Kolozsvár – Dévai West találkozót április 2-án játsszák.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!