Hirdetés

Az érem biztos, a színe kérdéses még

Nem sok ideje maradt a pihenésre, a keddi, sepsi­szentgyörgy kiszállás után a hétvégén ismét asztalhoz állnak az ISK-SZAK asztaliteniszezői, vasárnap 17 órától a CSM Focșani együttese érkezik Székelyudvarhelyre.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 2 perc
Az érem biztos, a színe kérdéses még
György Istvánék egyelőre nem számigálnak Fotó: ISK-SZAK

Rendkívül fontos győ­zelmet szerzett kedden Sepsiszentgyörgyön, az asztalitenisz Szuperliga hetedik játéknapján az amúgy remekül játszó ISK-SZAK együttese, hiszen a Sepsi SIC oda-vissza legyőzésével akár ezüstérmesnek tekintheti magát. Ugyanis, ha a lehető legrosszabb forgatókönnyvet is vesszük alapul (feltéve, hogy az ISK-SZAK mindhárom hátralévő mérkőzését elveszíti), akkor is komolyan borulnia kell a papírformának, vagyis az ellenlábasok valamelyikének le kell győzniük a címvédő Steauát, amire igen csekély az esély. Ha mégis megtörténne, akkor viszont a bajnoki címért szóló küzdelem válna érdekfeszítővé. Az udvarhelyiek csapatvezetője, György István mégsem számolgat.
– Az idény elején a dobogós helyezés volt a cél, és most már az ezüst is szinte biztos. Mégsem állunk le, megpróbáljuk a legtöbbet kihozni a bajnokságból, még játékban vagyunk a bajnoki címért is – fogalmazott György István, az udvarhelyiek csapatvezetője. Megjegyezte, hogy ehhez Udvarhelyen kéne legalább 3–1-re legyőzniük a fővárosiakat, amiről azonban úgy véli, korai beszélni, egyelőre a hétvégére összpontosítanak, amikor egy másik rendkívül fontos összecsapás vár a fiúkra.
A Szuperliga nyolcadik játéknapján, vasárnap 17 órától a CSM Focșani érkezik a székelyudvarhelyi sportcsarnokba, a cél pedig nem titkoltan a pontok itthon tartása. Nem ígérkezik könnyű összecsapásnak, a vendégegyüttes színeiben a címvédő Steaua kölcsönben játszó asztaliteniszezői lépnek asztalhoz.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!