Hirdetés

Udvarhely búcsúzott a kupától

Végig partiban volt, mégsem jött össze a bravúr az FK Székelyudvarhelynek, tegnap este a Galaci United jutott ki a teremlabdarúgó Román-kupa-döntő négyes tornájára.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 2 perc
Udvarhely búcsúzott a kupától
Keményen küzdött Udvarhely, de búcsúznia kellett Fotó: CS United

A múlt idényben bajnokságot, kupát és szuperkupát elhódító Galaci United otthonában kellett kiharcolnia a kupasorozat négyes döntőjébe, a Final Fourba való bejutást a Székelyudvarhelyi FK-nak, az udvarhelyiek legutóbb 2017 októberében tudtak győzni a Duna-parti városban.
Tegnap este a Román-kupa negyeddöntőjében nem játszottak alárendelt szerepet Jakab Zoltán tanítványai. Bár a gólszerzésben rendre a galaciak jártak elöl, az FK mindig talált megoldást, hogy szorosan tartsa a küzdelmet. A hajrában, egygólos hazai előnynél az FK-nak több lehetősége is adódott, hogy hosszabbításra mentse a találkozót, a hazaiak azonban kibekkelték a negyeddöntőt, így a galaci együttes egészítette ki a kupasorozat Final Four kvartettjét, ahová korábban a másodosztályos Gyergyóremetei Kereszthegy, illetve az élvonalban játszó két dévai együttes, az Autobergamo és a West harcolta ki a részvételt.

Román Kupa, negyeddöntők
Galaci United – FK Székelyudvarhely 5–4 (3–2)
Korábban: Inter Gyergyó – Gyergyóremetei Kereszthegy 1–5, Mausoleul Mărăşeşti – Dévai West 2–3, Temesvári CFR – Dévai Autobergamo 1–2.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!