Hirdetés

Hétközi mérkőzést játszik a Hargita

Kupameccset játszott tegnap a Székelyudvarhelyi VSK férfi kézilabdacsapata, ma a lányok lépnek pályára a másodosztály hétközi fordulójában, szombaton pedig ismét a fiúké a terep, a Temesvári Poli gárdáját látják vendégül.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 2 perc
Hétközi mérkőzést játszik a Hargita
Legutóbb, Bákó ellen jól ment a hazai játék Fotó: Hodgyai István

Ma délután két órától a HCF Karácsonkő együttesét fogadja a székelyudvarhelyi sportcsarnokban a Hargita Kézilabda Klub. A Mester Zsolt által irányított gárda nincs könnyű helyzetben, a megbetegedések és sérülések miatt igencsak rövid lett a kispad, ez meg is érződött a CSM Roman otthonában lejátszott szombati bajnokin is, amelyet a házigazda 36–29 arányban abszolvált. A mai hétközi fordulóra valamelyest javult a helyzet, ami az udvarhelyiek keretgondjait illeti, Mester Zsolt tudja, hogy nem lesz könnyű mérkőzés, de cél így is a játékba helyezett pontok itthon tartása.

Kupa után bajnoki

A fiúk még kevesebbet pihennek, az élvonalban szereplő Székelyudvarhelyi VSK a román kupa első körében tegnap délután a Fogarasi VSK együtteséhez látogatott (a párharcot 38–37–re a fogarasiak nyerték).
A hétvégén már a pontvadászatban érdekeltek Sipos Lóránt tanítványai: a Bölények Ligája 18. fordulójában a Temesvári Poli érkezik Székelyudvarhelyre. A szombaton 18 órától kezdődő találkozón csakis egy hazai győzelem tarthatja életben a bentmaradáshoz fűzött székelyudvarhelyi reményeket.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!