Hirdetés

Győzelem, játék nélkül

Érvényes orvosi láttamozás hiányában nem léphettek asztalhoz a CS Mioveni asztaliteniszezői, így a szombati összecsapást játék nélkül nyerte a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 2 perc
Győzelem, játék nélkül
Ellenfél hiányában egymásnak adogattak a székelyudvarhelyiek. Nyílt edzés Fotó: Hodgyai István

Szombaton a visszavágókkal folytatódott a férfi asztalitenisz Szuperliga pontvadászata, a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK a múlt idény ezüstérmesét, a CS Mioveni csapatát fogadta az udvarhelyi sportcsarnokban. Ősszel az odavágón az ISK-SZAK egy több mint háromórás, rendkívül szoros maratoni küzdelmet követően tudott 3–2-re győzni a Mioveni ellen. A vendégek egy egyiptomi és egy kínai játékossal erősítettek a télen, a bajnokság végkimenetele szempontjából pedig egy igen fontos mérkőznek ígérkezett az udvarhelyi összecsapás. A találkozót mégsem játszották le, a vendégegyüttes játékosainak leigazolási könyvéből hiányzott az érvényes orvosi láttamozás. Ennélfogva a bajnoki összecsapást az ISK-SZAK 3–0-ra nyerte játék nélkül, fontos pontokat szerezve ahhoz, hogy dobogós helyen zárja a bajnokságot.
Szombat délután mégsem maradt játék nélkül az udvarhelyi közönség, az ISK-SZAK játékosai (Sebastian Loso, György Szilárd, Sánduly Levente és Tamás Szabolcs) álltak ki egymás ellen, a bemutató jellegű párharcokban maximálisan kiszolgálva a közönséget.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!