Hirdetés

Visszavágott a Ferencváros

Szoros mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget szombaton délután a Csíkszeredai Sportklub a Ferencváros ellen a jégkorong Erste Ligában. A hajrában Nagy Gergő duplája döntötte el a három pont sorsát.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 2 perc
Visszavágott a Ferencváros
Háromszor mattolták Adorjánt a zöld-fehérek Fotó: ersteligapress

A találkozó első harmadának majdnem fele helyzet nélkül telt el, a 8. percben Adorján viszont remek védése kellett ahhoz, hogy a Tüskecsarnokban ne a házigazdák szerezzék meg a vezetést. A 13. percben Salló, a 15. percben pedig Schaus is a büntetőpadra került, a kettős emberelőnyt nem, de a szimpla fórt a 17. perc elején kihasználta a Ferencváros. Noha a második harmadban több lehetősége is volt a Sportklubnak, a csíkiaknak az utolsó játékrész elején Szkacskov révén sikerült csak egyenlíteni. A hajrára fordulva a Ferencváros magabiztosabban játszott, Nagy Gergő két perc alatt duplázni tudott, így a mérkőzést kétgólos előnnyel húzták be a zöld-fehérek.
Vasárnap három találkozót játszanak, a Ferencváros a Debrecent fogadja 16.30-tól, míg az Újpest – Sportklub és a DVTK Jegesmedvék – Gyergyói HK találkozók 19 órakor kezdődnek.

Eredmény
Ferencváros – Csíkszeredai Sportklub 3–1 (1–0, 0–0, 2–1). Gólszerzők: Marva (17.), Nagy G. (56., 58.), illetve Szkacskov (42.).

Hirdetés

Kövessen a Facebookon!