Hirdetés

Vállalkozók a vállalkozókért

HN-információ
Egy helyi, öko-mobilházakat gyártó cég olyan kezdeményezést indított, ami pozitív hatással lehet a helyi kézművestermék-gyártók tevékenységére. A kezdeményezők folyamatosan várják az érdeklődők jelentkezését.

Mobilházak kistermelőknek                                                                                                  Illusztráció: facebook

Helyi kistermelők jelentkezését várja egy csíkszeredai öko-, kis faházakat készítő vállalkozás. A kezdeményezés célja, hogy az eladott házaik részét képezze a kistermelők termékei, ezáltal promoválva külföldön is ezeket a munkákat. − Segítenünk kell egymást ebben a periódusban. Olyan helyi cégek, partnerek jelentkezését várjuk, akik úgy gondolják, hogy termékeiket minimalista, eco-barát szemléletünkkel karöltve, közösen népszerűsíteni tudnánk. Gondolunk itt külső-belső dekorácios elemekre vagy bármire, ami a kisházainkba betehető/beépíthető – mondta el lapunknak Szakács Botond, a cég egyik tulajdonosa. A vállalkozó hozzátette: ezzel a kezdeményezéssel céljuk, hogy segítsék a helyi termelők munkáját, valamint ezáltal is egy egyedi dolgot nyújtsanak a házaikban. Nincs leszűkítve, hogy milyen termelők jelentkezését várják, már több mint tizenöt érdeklődő jelentkezett. Időhatárt sem szabtak meg, akinek az érdeklődését felkelti, azokat mind várják. A vállalkozás vezetője hozzátette, hogy itt az ideje példaértékűen cselekedni és a helyi, hagyományos termékeket előnyben részesíteni. − Mivel klienseink 85 százaléka külföldi megrendelő, és igen nagy népszerűségnek örvendünk az európai miniház­közösségben, szeretnénk a helyi kézműves termelők termékeit is népszerűsíteni. Elvünk, hogy együtt könnyebb, mint egyedül – emelte ki Szakács Botond.

Szilágyi Dalma-OrsolyaHirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!