Hirdetés

Újrajátszás!

Kétnapi tanácskozást követően csütörtökön a Román Labdarúgó-szövetség fellebbviteli bizottsága döntést hozott a Sepsi OSK – U Craiova 1948 mérkőzéssel kapcsolatosan. A találkozó a vendégszurkolók rasszista és xenofób bekiabálásai miatt a 29. percben félbeszakadt, a Fegyelmi Bizottság a meccset 3–0-s eredménnyel a háromszékiek javára írta, a fellebbviteli bizottság azonban az újrajátszás mellett döntött.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 2 perc
Újrajátszás!
A találkozón nem lehetnek craiovai drukkerek Fotó: sepsiosk

Kedden tárgyalta a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) fellebbviteli bizottsága a Sepsi OSK – U Craiova 1948 mérkőzéssel kapcsolatos ügyet másodszor, csütörtökön pedig újra napirenden volt a 29. percben a vendégszurkolók rasszista és xenofób bekiabálásai miatt Andrei Chivulete játékvezető által megszakított meccs. A FRF fegyelmi bizottsága korábban 3–0-s eredménnyel a Sepsi OSK javára írta a mérkőzést, ezt a döntést a craiovai klub megfellebbezte.

A fellebbviteli bizottság három alkalommal tartott ülést a Sepsi OSK – U Craiova meccsel kapcsolatosan, utoljára csütörtökön délután, igaz, csak az ítélet kihirdetése volt immár a feladat. Eszerint a találkozót újrajátsszák, a játékvezető ugyancsak Andrei Chivulete lesz, a fellebbviteli bizottság a háromszékiek büntetését 22 500 lejre mérsékelte (25 ezerről), és fenntartotta, hogy a craiovai klub hat hazai meccsét zárt kapuk mögött játszhatja.

A mérkőzés időpontjáról a Román Hivatásos Labdarúgóliga dönt majd.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!