Hirdetés

Tófalvi Beáta lett az ügyvezető

Váltás történt az SZKA ügyvezetői székében, módosult az alapítvány kuratóriumának az összetétele és vezetősége is. A 15 évvel ezelőtt bejegyzett, számos sikeres programot vivő civil szervezet marad ezután is a jótékonyság kultúrájának udvarhelyszéki nagykövete.

Asztalos Ágnes
Becsült olvasási idő: 2 perc
Tófalvi Beáta lett az ügyvezető
Fotó: Tófalvi Beáta archívumából

Közleményben hozta nyilvánosságra a civil szervezet, hogy Tófalvi Beáta, aki már hónapok óta az SZKA munkatársa, október óta már az ügyvezető igazgatói feladatkört látja el. Tófalvi Beáta korábban a Székelyföldi Legendárium születésénél bábáskodott, a Kárpát-medence-szerte ismert brand építésén dolgozott 15 éven át. Elődje, Csáki Rozália egy évtizeden át töltötte be az ügyvezetői tisztséget, ő az alapítótól, Chris Wormantól vette át a stafétát. 
Váltás történt az alapítvány kuratóriumának élén is. Miután Lukácsi Kata ügyvéd lemondott, Albert Sándor közgazdász vállalta az elnöki feladatokat. Alelnök maradt Márton Zsolt vállalkozó, a tagok pedig Kállai Emánuel marketingszakértő, Orbán-Varga Zsuzsánna vállalkozó és Pálfi Kinga pszichológus, projektvezető.
Az SZKA független helyi adománygyűjtő és támogató civil szervezet, a jótékonyság kultúrájának udvarhelyszéki nagykövete, amely népszerű programjai által és a támogatások révén felelősségteljes, egymásra figyelő és cselekvő közösséget kíván építeni.
– A programok mennek tovább, mert egyik értékesebb mint a másik. Változás inkább csak a belső struktúrában van, másban egyelőre nem tervezünk módosítást – közölte kérdésünkre Tófalvi Beáta.
 Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!