Hirdetés

Távozott a Székelyudvarhelyi FC edzője

Közös megegyezéssel bontott szerződést a Székelyudvarhelyi FC és a korábbi vezetőedző, Gabriel Rădulescu. A labdarúgó 3. Ligában szereplő udvarhelyi klub Mitra Szilárd másodedző irányításával kezdte meg hétfőn a felkészülést, a játékoskeretben is történtek változások.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 2 perc
Távozott a Székelyudvarhelyi FC edzője
A műfüves pályán indult az udvarhelyiek felkészülése Fotó: Székelyudvarhelyi FC

A labdarúgó 3. Ligában szereplő Székelyudvarhelyi FC közösségi oldalán közölte, hogy a klub és Gabriel Rădulescu vezetőedző közös megegyezéssel szerződést bontott.
„Köszönünk mindent, amit tett a csapatért, Rădulescu úr, és további sok sikert kívánunk pályafutásához!” – írta hétfőn, január 23-án Facebook-oldalán az SZFC. A 45 éves, karácsonkői származású Rădulescu tavaly nyáron csatlakozott az udvarhelyi klubhoz, céljairól akkor úgy nyilatkozott, hogy elégedett lenne, ha a csapat elcsípné a felsőházi rájátszást. A feladat még teljesíthető, három fordulóval az alapszakasz vége előtt az SZFC ötödik a bajnokságban, három pontra van a felsőházi rájátszást jelentő negyedik helytől.

– A klub vezetősége nem kívánta folytatni a közös munkát, és közös megegyezéssel döntöttünk arról, hogy elválnak útjaink, ami abszolút normális hangnemben, professzionális módon zajlott le, megköszöntük munkáját, és a jövőre nézve sok sikert kívántunk egymásnak – közölte László Zsolt csapatmenedzser. Elmondta, hogy a téli szünet alatt négy játékos is távozott a klubtól: Fabian Petrescu kapus, Dobrean Darius, továbbá a Craiovától érkezett, kölcsönszerződésben játszó Denis Guță, illetve Cristian Moldovan, aki tavaly nyáron a Pandurii Tîrgu Jiutól igazolt Udvarhelyre. Nyilván új játékosok érkezésére is lehet számítani, László Zsolt menedzser az érkezők között említette az udvarhelyi Ketesdi Nimródot, aki korábban az FK Csíkszereda U19-es csapatával nyert bajnokságot és Román Kupát is.

A Székelyudvarhelyi FC hétfőn fújt gyülekezőt a kerettagok számára, a fiúk a korábbi másodedző, Mitra Szilárd irányításával kezdték meg a felkészülést a labdarúgó 3. Liga tavaszi idényére.Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!