Hirdetés

Taroltak Gyergyóban a hazai fiatalok

A különböző magyarorszá­gi korosztályos ökölvívó-bajnokságok döntőseit, do­bogósait hívta a szorítók közé a negyedik alkalommal megrendezett gyergyószentmiklósi Székely Régió Kupa. A hazai fiatalok taroltak.

Farkas Endre
Becsült olvasási idő: 2 perc
Taroltak Gyergyóban a hazai fiatalok
Sikeresen szerepeltek a gyergyói ökölvívók a Székely Régió Kupán

Negyedik alkalommal szervezték meg Gyergyószentmiklóson a Székely Régió Kupát, amelyre a Godako Erdélyi Ökölvívó Klub legsikeresebb bokszolói mellett meghívást kaptak a különböző magyarországi korosztályos bajnokságok legjobbjai, dobogós helyezettjei.
Két napon át, nyolc súlycsoportban zajlottak a mérkőzések. A döntők a hazaiak nagy fölényét mutatták, a nyolcból hét korosztályban az Erdélyi Godako Ökölvívó SK versenyzői nyertek. Az aranyérmesek: Csíki Róbert, Mailát András, Benedek Péter, Buzás Róbert, Fazakas István, Kozma Lívia, Fazakas Katalin voltak.
Az esemény érdekessége, hogy a mérkőzéseket magyarországi bírók vezették: Babai Sándor és Hidvégi György. A hangulatról a mikrofonnál Takács Péter „Deze”, a magyar box hangja gondoskodott. Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub versenyzőit Huszár Árpád irányította, a magyar országos bajnokság dobogós helyezettjeit pedig Balzsay Károly, Magyarország eddigi utolsó profi világbajnoka vezette.
A verseny programját a 4S Street zenekar, Oláh Vivien és a Step Dance SK fellépése színesítette, a közönség pedig értékes nyereményekért „szállhatott ringbe” a tombolák megvásárlásával.Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!