Hirdetés

Találkozó a minőségi kapcsolatok építésére

Helyi vállalkozóknak biztosítanak lehetőséget kapcsolatépítésre, terjeszkedésre a BNI Flow gyer­gyó­szentmiklósi holnapi nyílt találkozóján.

Fórika Dóra
Becsült olvasási idő: 2 perc
Találkozó a minőségi kapcsolatok építésére
Gyergyószentmiklóson találkozhatnak a vállalkozók Fotó: Elekes István

Gyergyószent­mik­lóson tartja a Bu­siness Network In­ternational Ro­ma­nia szervezet székely­földi csapata (BNI Flow) a következő eseményét, amelynek a fő célja a helyi vállalkozóknak lehetőséget biztosítani egymás megismerésére, kapcsolatépítésre. A szerda este hat órától kezdődő nyílt napon a BNI Romania székelyföldi csapatának gyergyószent­mik­ló­si tagjai tartják meg havi nyílt találkozójukat.

– Ez alkalommal bemutatkoznak a helyi vállalkozó tagok, valamint kiscsoportos foglalkozásokban a résztvevők is bemutathatják saját vállalkozásukat

– tájékoztatott Elekes István, a BNI Flow tagja, az esemény egyik szervezője.

– Az est folyamán minden résztvevő megismerkedik egymással, kapcsolódási pontokat kereshetnek, névjegykártyát cserélhetnek. Fontosnak tartjuk a székelyföldi vállalkozások körében is a közösségi gondolkodást, azt, hogy egymást segítve, közös erővel növeljük a gazdaságot, fejlesszük vállalkozásainkat, nem egymást elnyomva. Ez pozitív mentalitású csoportosulás, folyamatosan növekszik, fejlődik, így tanulunk és minőségi kapcsolatokat építünk ki – tudtuk meg a szervezőtől. 
A BNI szervezet harminchét évvel ezelőtt indult Amerikából, mára világszerte 280 ezer taggal rendelkezik. Romániába 2018-ban gyűrűzött be, Székelyföldön egy huszonhat tagú csapattal erősítik a magyar közösséget. A tagok heti rendszerességgel tartanak online vagy offline találkozókat a csapaton belül, valamint havi rendszerességgel tartanak nyílt rendezvényeket különböző városokban az érdeklődők számára. Ezen alkalmak során csatlakozhatnak is a szervezethez a résztvevők. 
A gyer­gyó­szentmiklósi találkozó helyszíne a Filó Hotel új konferenciaterme. 



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!